Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

's-Gravelandse Veer 10 - O 1011KN AMSTERDAM, Zuiderkerkbuurt

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

BIJZONDER! Appartement van circa 77 m² in het hart van het CENTRUM! Gelegen in een aantrekkelijke en rustige buurt tussen de Stopera en de Kloveniersburgwal achter het vernieuwde Rokin. GEWELDIG UITZICHT over de Amstel en de Groenburgwal, grachten die 's avonds romantisch zijn verlicht. De woning ligt op de benedenverdieping van een monumentaal grachtenpand en is onder ARCHITECTUUR verbouwd.

UNIQUE! apartment of approx. 77 m² in the heart of the CENTER! Located in an attractive and quiet area between the Stopera and the Kloveniersburgwal behind the renewed Rokin. GREAT VIEW over the Amstel and Groenburgwal which are very ROMANTIC in the evening. The house is on the ground floor of a monumental canal house and has nice ARCHITECTURE.

***English Description Below***

Omschrijving:
De woning is bereikbaar middels een gezamenlijke entree.

Vrijwel direct is de eigen portiek te vinden. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een mooie grote open ruimte verdeeld in een hoger deel met een open woonkeuken en een lager deel met de woonkamer. Deze lopen speels in elkaar over.

De woonkeuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi-magnetron, koel-vriescombinatie en kijkt uit op de bocht van de Amstel onder de Blauwbrug door.

De woonkamer heeft zeer hoge plafonds van circa 3 m. Door de indeling in een strak gestuukte afwerking is de ruimte speels en verrassend. De gehele vloer in de keuken en woonkamer is voorzien van een fraaie massief eiken parketvloer in visgraatpatroon met zwarte sierbies.

In de hoek van de woning vindt u de slaapkamer. De slaapkamer is met licht overgoten door een groot dakvenster en middels een toog verbonden met een klassieke luxe badkamer.
De badkamer is sierlijk betegeld inclusief mozaïek lijnen op wanden en vloer en voorzien van een jacuzzi(douche), zwevend toilet en een marmeren wastafel.

De woning is voorzien van een inpandige berging met wasmachine-/drogeraansluiting. Ook is er ruimte beschikbaar onder het opgehoogde deel.

Het pand is gebouwd in 1955 en in 2006 op de Gemeentelijke monumentenlijst geplaatst.

Ligging en omgeving:
Gelegen aan de rustige en zonnige kant van de Amstel in het hart van het centrum. Een idyllisch stukje Amsterdam in de bocht van de Amstel tussen de Groenburgwal en Zwanenburgwal. Vlakbij het vernieuwde Rokin, de Munt, het Rembrandtplein en de Stopera. Centraal maar toch een stille locatie en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de biologische supermarkt Marqt op het Rembrandtplein, de Albert Heijn op de Nieuwmarkt en de Jodenbreestraat. De gezellige Utrechtsestraat met veel specialiteiten winkels en de vrijwel dagelijkse markt op het Waterlooplein is op loopafstand gelegen.
Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Koninklijk theater Carré, de Hermitage, het Rembrandthuis, het Muziektheater, de Kleine Komedie en tal van om de hoek gelegen bioscopen.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op eigen grond.

Vereniging van Eigenaren:
Vereniging van Eigenaren van appartementen in het perceel 's-Gravelandsche Veer 10/hoek Groenburgwal te Amsterdam bestaande uit 5 appartementsrechten. Het beheer van de VvE is uitbesteed aan een professionele beheerder. De vereniging spaart voor het meerjarenonderhoud en is financieel gezond. De servicekosten bedragen circa € 106,- per maand.

Het voormalige stookhok thans in gebruik als berging en meterkast behoort officieel nog tot het gemeenschappelijk deel van het gebouw. De VvE heeft dit in gebruik gegeven aan de verkoper maar zal in de toekomst middels een wijziging splitsingsakte en tekening officieel worden toegewezen aan dit appartementsrecht. Hierover is al een besluit genomen.

Technische gegevens:
Elektra: moderne installatie bestaande uit een uitgebreide groepenkast met aardlekschakelaar.
Verwarming en warm water: Middels HR Combiketel met het bouwjaar 2017.

Bijzonderheden:
-Top locatie hartje centrum
-Volle eigendom
-Gemeentelijk monument
-Klassieke afwerking met moderne elementen
-Veel lichtinval door hoekligging
-Schilderwerk recent aan de voor- en achterzijde uitgevoerd
-Fantastisch uitzicht op de Amstel


***English Description***

The house is reached by a joint entrance.

Almost immediately you enter your own apartment. Upon entry you are welcomed by a nice large open space divided into a higher part with an open kitchen and a lower part with the living room. These are running smoothly into each other.

The kitchen is equipped with various appliances including a dishwasher, combi microwave, fridge freezer and overlooks the river Amstel.

The living room has high ceilings of approx. 3 m. Through the playful lines in a tightly decorated finish, the space is complete. The entire floor in the kitchen and living room are laid in a classic oak fishbone pattern.

In the corner of the house you will find the bedroom. The bedroom is lighted with a large skylight and is connected to a classic luxury bathroom.
The bathroom is elegantly tiled including mosaic lines on the walls and floor and it features a jacuzzi (+ shower), toilet and a marble sink.

This property is not short for storage. You have an in-house storage room with a washer / dryer connection.

The building was built in 1955 and was listed a monument in 2006.

Location and surroundings:
Situated on the quiet and sunny side of the river Amstel in the heart of the city center. An idyllic piece of Amsterdam located between the Groenburgwal and Zwanenburgwal. Very central and close to the renovated Rokin, De Munt, Rembrandt Square and the Stopera. Everything Amsterdam has to offer is within your reach.
For your daily groceries, visit the Marqt organic supermarket on Rembrandt Square, Albert Heijn on the Nieuwmarkt and Jodenbreestraat. The cozy Utrechtsestraat with many specialty shops and the practically daily market at the Waterloo Square is within walking distance.
For fun and relaxation, visit the nearby Theater Carré, De Hermitage, Het Rembrandthuis, Het Muziek Theater, De Kleine Komedie and numerous cinemas around the corner.

Property situation:
The property is located on private land.

Specialties:
-Top location in the heart of the center
-Private land, no ground lease
-Monument
-Classical finish with modern details
-Beautifull view over the river Amstel
-Service costs are approximately € 106,- a month

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
308 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.