Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravelandse Veer 10 B 1011KN Amsterdam, Zuiderkerkbuurt

Huurprijs € 1.900 per maand

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Stylish apartment in the historical centre of Amsterdam with spectacular canal and river views.

This fully furnished, one bedroom apartment is situated on the corner on the second floor of a listed monumental building on a quiet, low traffic part of the canal. Very central located, walking distance to the Opera House / City Hall, metro station Waterlooplein, Rembrandtplein and all the nice shops, restaurants and terraces.

Layout:
Second floor apartment - spacious living/dining room large bedroom with huge designer bed separate fully-equipped kitchen modern bathroom with shower and wc small balcony off kitchen at back

Amenities/facilities:
Entry phone - wireless internet flat screen LED TV central heating air-conditioned bedroom - oven/microwave dishwasher washing machine/dryer freezer towels and linen included quality two person sofa bed close access to public transport and underground garages.

Details:
Ca. 75 m2 of living space (Not measured according NEN2580 guidelines)
Rental price 1.900.= ex per month
1 bedroom, fully furnished
Wooden floors, air-conditioning
Turn key: all utilities, digital TV and internet are present
Pre amount for utilities: 200 euro per month
This is a non smoking and non pet apartment
Deposit: 2 months rent
Available directly for a maximum term of 24 months


**LISTED WITH AN MVA CERTIFIED EXPAT BROKER**
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder