's-Gravelandse Veer 8 /II 1011KN Amsterdam, Zuiderkerkbuurt

Huurprijs € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****

Op een prachtige, zonnige (zuidelijk gelegen) en rustige locatie aan de Amstel, midden in het centrum van de stad en zeer dicht bij de metro en het centraal station, bieden wij een mooi en ruim volledig gemeubileerd appartement aan. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met drie grote ramen met een prachtig uitzicht op de rivier, een ruime keuken en een ruime slaapkamer met een inloop en een aparte wasruimte.
Het appartement is smaakvol gerenoveerd met parketvloeren, marmer, een volledig uitgeruste hoogwaardige keuken en een mooie badkamer. De inrichting is een uitgebalanceerde mix van antiek en designmeubilair met zorgvuldig gekozen kunst aan de muren.

Een fantastisch appartement in perfecte staat gelegen op een prachtige plek in de stad.

Oppervlakte appartement: 90 m2

Huurprijs 1850, - per maand excl. electra en gas, en wekelijkse schoonmaak

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****

On a marvelous, sunny (south) and quiet location on the Amstel River, right in the center of town and very close to metro and central station, we offer a beautiful and spacious fully furnished apartment. The apartment contains a large living room with three big windows offering a stunning view at the river, a spacious kitchen and a spacious master bedroom with a walk in closed and a separate laundry room.
The apartment is tastefully renovated with parquet floors, marble, a fully equipped quality kitchen and a beautiful bathroom. The furnishing is a well-balanced mixture of antiques and designer furniture with carefully chosen art on the walls.

A fantastic apartment in perfect condition located on a wonderful spot in town.

Size apartment: 90 m2

Rental price 1850,- per month excl. utilities and weekly cleaning
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Kaart 's-Gravelandse Veer 8 /II 1011KN Amsterdam, Zuiderkerkbuurt

naar 's-Gravelandse Veer 8 /II 1011KN Amsterdam, Zuiderkerkbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand