Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

's-Gravelandse Veer 8 /II 1011KN Amsterdam, Zuiderkerkbuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Apartment on the Amstel

On a marvelous, sunny (south) and quiet location on the s Gravelandseveer 8 facing the Amstel River, right in the center of town and very close to metro and central station, we offer a beautiful and spacious fully furnished apartment. The apartment contains a large living room with three big windows offering a stunning view at the river, a spacious kitchen and a spacious master bedroom with a walk in closed and a separate laundry room.

The apartment is tastefully renovated with parquet floors, marble, a fully equipped quality kitchen and a beautiful bathroom. The furnishing is a well-balanced mixture of antiques and designer furniture with carefully chosen art on the walls.

A fantastic apartment in perfect condition located on a wonderful spot in town.

Size apartment: 90 m2

Rental price 2250,- per month excl. utilities and weekly cleaning

Available immediately

******************

Appartement aan de Amstel

Op een prachtige, zonnige (zuidelijk gelegen) en rustige locatie op het s Gravelandseveer 8 aan de Amstel, midden in het centrum van de stad en zeer dicht bij de metro en het centraal station, bieden wij een mooi en ruim volledig gemeubileerd appartement aan. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met drie grote ramen met een prachtig uitzicht op de rivier, een ruime keuken en een ruime slaapkamer met een inloop en een aparte wasruimte. Het appartement is smaakvol gerenoveerd met parketvloeren, marmer, een volledig uitgeruste hoogwaardige keuken en een mooie badkamer. De inrichting is een uitgebalanceerde mix van antiek en designmeubilair met zorgvuldig gekozen kunst aan de muren. Een fantastisch appartement in perfecte staat gelegen op een prachtige plek in de stad.

Oppervlakte appartement: 90 m2

Huurprijs 2250, - per maand excl. elektra en gas, en wekelijkse schoonmaak

Per direct beschikbaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder