Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravelandseweg 16 1211BS Hilversum, Langgewenstbuurt

Omschrijving

NU TE HUUR TEGEN AANTREKKELIJKE VOORWAARDEN!

Algemene omschrijving
Gelegen in het centrum van Hilversum, tussen de Kerstraat en het Melkpad in bieden wij deze nette winkel-/kantoorruimte aan, op de begane grond en entresol, van het pand aan de 's Gravelandseweg 16.
De lichte ruimte is voorzien van vloerbedekking, alle benodigde aansluitingen voor kabel en internet, een systeemplafond met inbouwverlichting, ventilatieramen/roosters, een airco installatie, een alarmsysteem en brandmelder.
In de ruimte zijn momenteel twee aparte (vergader)ruimtes gecreerd. Er is een pantry en een drietal wc's aanwezig.
Naast alle praktische winkels zijn de nodige eet- en drinkgelegenheden in de nabije omgeving aanwezig voor een heerlijke lunch of borrel.

Volgens het bestemmingsplan valt de 's Gravelandseweg 16 onder "Centrum". De volgende bestemmingen zijn toegestaan:
- horeca
- detailhandel
- dienstverlening
- onderneming in de creatieve sector

Totale oppervlakte
Ca. 249 m bruto vloeroppervlak.

Begane grond: ca. 161 m vvo.
Verdieping: ca. 26 m vvo.
Bergingen en pantry: ca. 29 m.

De winkelruimte kent een frontbreedte van ca. 5 m.

Opleveringsniveau
Casco. De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bereikbaarheid
De 's Gravelandseweg 16 is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Aan de overkant van de straat is een bushalte aanwezig (lijn 105 en 106). Station Hilversum is op enkele minuten loopafstand.

Parkeren
Mogelijkheid tot betaald parkeren op de openbare weg.

Leveringen/diensten
P.M. Huurder dient zelf het contract voor gas, water en elektra af te sluiten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn
Zes maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode
In overleg, uitgegaan wordt van vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2000=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde, waarbij de dan vast te stellen huurprijs nimmer lager zal zijn dan die van het voorgaande jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een bankgarantie/waarborgsom stellen van tenminste een huurbetalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding
Per direct.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2019
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte, Horeca, Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
249 m²
Opp bedrijfshal
249 m²
Opp winkelruimte
249 m²
Opp horeca
249 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder