's-Gravendijkdreef 120 1103SE Amsterdam, Grunder/Koningshoef

Vraagprijs € 250.000 

Bewaar object

Omschrijving

* Ruime eengezinswoning van ca. 110 mē * 4 slaapkamers * zonnige tuin van ca. 27 mē *

In de jonge wijk in Amsterdam Nieuw Grunder bevindt zich in een rustig straatje deze ruime eengezinswoning van ca. 110 mē. De woning heeft een zonnige tuin van ca. 27 mē (met schuur) gelegen op het zuidwesten. De woning is zeer functioneel ingedeeld en beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. Binnen 5 minuten ben je lopend bij metrostation Ganzenhoef en binnen 15 minuten sta je op Amsterdam Centraal Station. Kortom, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De auto kun je gratis parkeren voor de deur op de openbare weg.

Indeling
Begane grond, hal met meterkast. Woonkeuken aan de voorzijde voorzien van keuken, woonkamer met toegang tot de tuin gelegen op het zuidwesten. Tuin voorzien van schuur en achterom. Tweede halletje met toilet en trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping 2 slaapkamers, badkamer met bad en wastafel. Separaat toilet. Vaste trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: Hoek met CV ketel en ruimte voor de wasmachine. 2 ruime slaapkamers.

Kenmerken:
- Voormalig huurwoning
- Zelfbewoningsclausule van toepassing; conform de geldende regelgeving zal de woning uitsluitend worden verkocht voor eigen bewoning, dan wel aan ouders voor hun kinderen
- Verwarming en warm water voorziening door Cv-ketel
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 16 juli 2056
- Vaste projectnotaris Actus notarissen
- Eigenaar is geen bewoner geweest
- Oplevering kan spoedig.

Wil je bezichtigen? Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur, bezichtigen is mogelijk op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur en in overleg ook in het weekend. Bel ons kantoor voor een afspraak! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
306 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart 's-Gravendijkdreef 120 1103SE Amsterdam, Grunder/Koningshoef

naar 's-Gravendijkdreef 120 1103SE Amsterdam, Grunder/Koningshoef
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand