Vorige | Volgende

's-Gravenhekje 1 A 1011TG Amsterdam, Rapenburg

Huurprijs € 235 per m²/jaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In het voormalig pakhuis van de West Indische Compagnie, op de hoek van het 's–Gravenhekje en de Prins Hendrikkade, is ongeveer 438 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping beschikbaar.

De kantoorruimte bevindt zich in karakteristieke staat passend bij het karakter van dit historische gebouw.

Door de centrale ligging, in de luwte van de Prins Hendrikkade, is alles op loop- of fietsafstand bereikbaar. Het Centraal Station, Waterlooplein, Artis, NEMO en de A'DAM Lookout liggen in de directe nabijheid.

BESCHIKBAARHEID
Circa 438 m² kantoorruimte op de 1ste verdieping. Dit is inclusief een toeslag van 15% voor het gebruik van de algemene ruimtes en de centrale hal.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Aan de Oosterdokskade 3 is de Oosterdok Parking gelegen.

HUURPRIJS
€ 235,- per m² per jaar, excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² per jaar, excl. BTW.

BEREIKBAARHEID
Per auto: Ongeveer 10 minuten tot aan de afslag S114 van de A10.

Per OV: Binnen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook is de bushalte aan de Prins Hendrikkade, met verbindingen naar Amsterdam Centraal en Amsterdam Amstel, op 2 minuten loopafstand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1642

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
438 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder