Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravesandeplein 25 - III 1091BB Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
102 m²

Omschrijving

Geweldig appartement te huur op een van de leukste plekken in Amsterdam.
Het 's-Gravesandeplein is gelegen nabij het Oosterpark en op 5 minuten afstand van het Rembrandtplein.

Dit appartement van ca 60m2 is gelegen op de 3e etage en is voorzien van een kamer en suite, een woonkamer met een erker en aan de achterzijde een slaapkamer met aansluitend het balkon.

Op de vloer van de woonkamer en slaapkamer is een fraaie lamelparketvloer aangebracht.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en een oven magnetron.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en een toilet.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-09-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder