Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

's Gravesandestraat 20 1171XP Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

Bewaar object
Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
138 m²

Omschrijving

Te renoveren 5-kamer tussenwoning van circa 100 m woonoppervlakte, gelegen op een perceel van 138 m met achtertuin op het zuidoosten.
De woning is ingedeeld met een doorzon woonkamer met toegang tot de keuken en de achtertuin. De gesloten keuken is uitgevoerd met diverse apparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. Via de hal (voorzien van toilet en meterkast) is de eerste verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal vier slaapkamers: twee ruime slaapkamers en twee kleinere slaapkamers. De inpandige badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het ruime perceel is voorzien van een diepe voor- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het zuidoosten gelegen is en voorzien is van een stenen schuur en een achterom.
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt nabij het winkelcentrum, scholen en recreatievoorzieningen. Via uitvalswegen (o.a. A9/A10/A4/A5) zijn Schiphol, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem goed bereikbaar.

Bijzonderheden
De inhoud van de woning bedraagt circa 337 m, de woonoppervlakte circa 100 m; de externe bergruimte (berging) circa 6 m. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
De woning is gebouwd omstreeks 1961.
De meterkast is voorzien van 3 groepen, geen aardlekschakelaar. Geen glasvezel aanwezig.
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een combi HR Cv-ketel (merk Intergas, geplaatst in 2018). In de keuken bevindt zich een boiler (onbekend uit welk bouwjaar).
De woning is deels voorzien van dubbele (circa 1993/1994 vernieuwd) en deels van enkele beglazing.
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde redelijk onderhouden.
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 7943, groot 1 are en 38 centiare.
De woning heeft een energielabel E.
Milieu/ asbest: bij verkoper en bij de omgevingsdienst zijn geen olietank respectievelijk bodemverontreinigingen bekend. Geen asbesthoudende materialen bekend.
Oplevering in overleg.

Vaste notaris/clausules:
De levering dient plaats te vinden via een vaste notaris, opvraagbaar via ons kantoor. In de koopakte zullen een ouderdoms-, asbest-, NEN-meting- en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen worden. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
138 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's