Vorige | Volgende

's-Gravelandseweg 104 1217EZ Hilversum

Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Prachtig gelegen 4-kamer appartement gelegen op de 2e en tevens bovenste verdieping van appartementengebouw "Quatre Bras". Het kleinschalige monumentale appartementencomplex is ontworpen door W.M. Dudok en is gelegen aan de rand van villawijk Trompenberg tegenover het Corversbos. Aan de voorzijde van het complex is een fraaie parktuin met vijver. Het complex beschikt over een lift.

Indeling appartement: vestibule, hal, ruime, keuken compleet voorzien van inbouwapparatuur, nette badkamer met toilet, douche, designradiator en wastafel en wasmachineaansluiting. Woonkamer met zonnig balkon op het zuidwesten en fraai uitzicht op de parktuin en de 's-Gravelandseweg. Grote slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaap-/studeerkamers.

Bijzonderheden:
- Appartement is volledig gerenoveerd in 2013 (nieuwe elektra, stucwerk, dubbel glas, keuken, sanitair etc)
- Dubbele beglazing
- Servicekosten bedragen 285,- per maand exclusief 50,- voorschot stookkosten
- Woonoppervlakte van ca. 91 m2

********************************************

Beautifully located 4-room apartment located on the 2nd and top floor of the apartment building "Quatre Bras". The small-scale monumental apartment complex was designed by W.M. Dudok and is located on the edge of the residential area Trompenberg opposite the Corversbos. At the front of the complex is a beautiful park garden with a pond. The complex has an elevator.

Layout apartment: vestibule, hall, spacious kitchen fully equipped with built-in appliances, neat bathroom with toilet, shower, design radiator and sink and washing machine connection. Living room with sunny balcony on the southwest and a beautiful view of the park garden and the 's-Gravelandseweg. Large bedroom at the front of the apartment. At the rear there are 2 more sleeping / study rooms.

Particularities:
- Apartment was completely renovated in 2013 (new electricity, stucco, double glazing, kitchen, plumbing etc)
- Double glass
- Service costs are 285 per month excluding 50 advance heating costs
- Living area of approx. 91 m2
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel ‘mediastad’ genoemd. De gemeente telt een relatief groot aantal meest 19e-eeuwse, meest middelgrote villa's. In de gemeente zijn vanaf ongeveer 1850 zes zogenaamde 'villaparken' aangelegd, waarvan de eerste aaneengesloten serie in Noordwest-Hilversum bij de voormalige buitenplaatsen Wisseloord en Quatre Bras en hebben als grenzen het Media Park, Spanderswoud, Corversbos, ‘s-Gravelandseweg en Jacobus Pennweg. Verschillende delen van Hilversum zijn een beschermd stadsgezicht: Plan Oost, Hilversum-Zuid en Noordwestelijk Villagebied. Hilversum telt ruim 200 rijksmonumenten, meer dan 750 gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder