Vorige | Volgende

's-Gravelandseweg 19 1381HH Weesp, Oostelijke Vechtoever

Vraagprijs € 1.000.000 

Bouwjaar
1918
Woonoppervlakte
198 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
37.446 m²

Omschrijving

Per Inschrijving Te Koop (vanafprijs € 1.000.000,- k.k.) : ‘s Gravelandseweg 19 in Weesp

Wegens overweldigende belangstelling is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om de boerderij van binnen te bekijken. Wij ontvangen graag een mail als u op de hoogte wilt blijven als er afspraken uitvallen. Via s-gravelandseweg19.nl kunt u de boerderij ook virtueel bezichtigen.

Deze ruim honderd jaar oude en zeer authentieke boerderij ligt aan de kronkelende Vechtdijk op slechts vijf minuten fietsen van het historische centrum van Weesp. Landelijk en toch alles vlakbij!

In het centrum zijn diverse speciaalzaken zoals bakkers, groenteboer, slager en een noten- en kaaswinkels. Daarnaast zijn er gezellige restaurants en cafés, winkels, scholen, sportverenigingen, een theater en er is zelfs een kerk met bierbrouwerij.

De te moderniseren boerderij (in de volksmond bekend als “de boerderij van Ome Steef”) is in alle opzichten authentiek….de boerderij en overige opstallen bieden de nieuwe eigenaar voldoende mogelijkheden om er een eigen paradijs van te kunnen maken.

De woonoppervlakte is nu circa 200 m² en de aangebouwde stal en achtergelegen hooiberg verdubbelen de gebruiksoppervlakte naar meer dan 400 m². De diverse extra schuren hebben een oppervlakte van meer dan 370 m².

De totale perceel grootte is maar liefst 37.446 m². Daarnaast is er aan de overzijde van de dijk een steiger/ligplaats in de rivier de Vecht.

Veel “huiswerk” inzake de mogelijkheden van dit fraaie complex is al gedaan. Er is onder andere een bodemrapport beschikbaar, de olietank is verwijderd, er is info over de bestemmingswijziging van Agrarisch naar Wonen, de ligplaats in de Vecht, de beeldbepalende status en meer.

Kijk op s-gravelandseweg19.nl voor het downloaden van alle beschikbare informatie.

Gebruiksoppervlakten (conform NEN 2580)
• Woonruimte: 198 m²
• Overige inpandige ruimte: 117 m²
• Gebouwgebonden buitenruimte: 93 m²
• Externe bergruimte: 374 m²
• Perceel grootte: 37.446 m²

In het kort
• Authentieke boerderij op ruim 3.7 hectare
• Fraaie vergezichten over de Vecht en landerijen
• Fijne landelijke locatie en toch binnen vijf fietsminuten van centrum Weesp
• Mooie uitvalsbasis voor Amsterdam, het Gooi en Utrecht
• Aanlegsteiger in de Vecht
• Kijk op de projectsite voor aanvullende documentatie en inschrijvingsvoorwaarden
• s-gravelandseweg19.nl
• Vanafprijs € 1.000.000,- k.k.
• Sluiting inschrijving 9 juni om 12.00 uur
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-08
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
198 m²
Perceeloppervlakte
37.446 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7

Energie

Energielabel
Klasse G
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder