Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravelandseweg 59 1217EH Hilversum, Boomberg

Huurprijs € 155 per m2/jaar

Omschrijving

Object : Dit voormalig kantongerecht is door J.J.M. Vegter ontworpen en is met recht uniek te noemen. Het is een zeer geslaagd voorbeeld van architectuur die het midden houdt tussen modernisme en traditionalisme.

Het object is gelegen in een groene en parkachtige omgeving met op loopafstand het centrum van Hilversum.

Een zelfstandig paviljoen van circa 1.149 m˛ VVO kantoorruimte verdeeld over de begane grond van circa 513 m˛ en de eerste verdieping van circa 636 m˛. De kleder van het object wordt niet ter verhuur aangeboden.

Op het terrein worden 31 van de aanwezige parkeerplaatsen bij het object aangeboden.

Ligging
en bereikbaarheid;
Per openbaar vervoer
Bushalte op minder dan 500 m, NS intercitystation op circa 1.500m.
Per auto
Snelwegen A1 (Amsterdam) en A27(Utrecht) op circa 4.000 m.

Opleveringsniveau :
• Huidige scheidingswanden;
• Huidige plafonds, im 2017 geplaatst akoestisch
systeemplafond met beeldschermvriendelijke led
verlichting;
• Representatieve entree;
• Verwarmingsinstallatie;
• topkoeling;
• Gedeeltelijk airconditioning;
• per verdieping ruim geoutilleerde pantries(2x);
• grote keuken in voormalige rechtzaal;
• BMI installatie;
• Doucheruimte op de begane grond;
• Kabelgoten voorzien van Cat 6 bekabeling;
• mogelijkheid tot glasvezel;
• Meerdere toiletten;
• Gedeeltelijke zonswering;
• Alarminstallatie;
• Huidige vloerafwerking.

Parkeerplaatsen : 31 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vloeroppervlakte : Het totale metrage bedraagt circa 1.149 m˛;
- Begane grond circa 513 m˛;
- Verdieping circa 636 m˛.

Huurprijs:
Kantoorruimte;
€ 155,-- per m˛ per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Parkeerplaatsen;
€ 500,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling : Per kwartaal vooruit.

Servicekosten : € 35,-- per m˛ per jaar te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling : Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurperiode : tot 31 mei 2022, in overleg met de eigenaar zijn langere
huurtermijnen bespreekbaar.

Huurcontract : Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 vastgesteld met verhuurders aanvullingen/wijzigingen.
Het betreft hier onderhuur. Een rechtreekse overeenkomst met de eigenaar is bespreekbaar.

Huuropzegtermijn : 12 maanden.

Huurprijsaanpassing : Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2000=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Omzetbelasting : Huurder verklaart dat hij voor tenmin¬ste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium vol¬doet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbe¬lasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over¬eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelas¬ting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsdatum : In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-20
Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 35 p/m
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel ‘mediastad’ genoemd. De gemeente telt een relatief groot aantal meest 19e-eeuwse, meest middelgrote villa's. In de gemeente zijn vanaf ongeveer 1850 zes zogenaamde 'villaparken' aangelegd, waarvan de eerste aaneengesloten serie in Noordwest-Hilversum bij de voormalige buitenplaatsen Wisseloord en Quatre Bras en hebben als grenzen het Media Park, Spanderswoud, Corversbos, ‘s-Gravelandseweg en Jacobus Pennweg. Verschillende delen van Hilversum zijn een beschermd stadsgezicht: Plan Oost, Hilversum-Zuid en Noordwestelijk Villagebied. Hilversum telt ruim 200 rijksmonumenten, meer dan 750 gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder