Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravendijkdreef 182 1103SE Amsterdam, Grunder/Koningshoef

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
119 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

Moderne, sfeervolle en instapklare 4-kamer maisonnette met maar liefst een woonoppervlakte van circa 119 m²!

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex dat gebouwd is in 2006 in de groene en kindvriendelijke wijk Nieuw Grunder. Diverse voorzieningen en faciliteiten zijn binnen handbereik. De woonsfeer is te typeren als stads, levendig en gezellig.
Voor de deur en op loopafstand zijn er diverse OV-verbindingen waaronder metrostations Kraaiennest en Ganzenhoef en een busstop. Verder ligt de woning tussen 2 winkelcentra op loopafstand. Deze zijn genaamd de Kameleon en Ganzenhoef. In beide winkelcentra bevinden zich winkels voor de dagelijkse boodschappen en eveneens een aantal delicatessenzaken. In de omgeving bevinden zich verder kinderdagverblijven, basisscholen, fitness clubs en buurtcentra. Voor recreatie is er een manege, recreatiegebied Gaasperplas en kan je tevens heerlijk wandelen of hardlopen in het Gaasperpark, Diemerbos of de Bijlmerweide. Ook bevindt zich in de Bijlmerweide een kinderboerderij en manege. Op enkele minuten fietsafstand bevinden zich winkelcentra Amsterdamse Poort evenals de Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live, de Ziggo Dome, kantorenpark Arena Amstel III en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10).

Indeling:
Gemeenschappelijk afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal is er toegang tot de lift en bergingsgang.

Tweede verdieping:
De entree van het appartement bevindt zich op de tweede (en derde) verdieping. Vanuit de brede hal is er toegang tot een separate toiletruimte met hangend closet en fontein. De woonkamer is maar liefst ca. 7 meter lang en kent door de hoekligging (geen buren aan beide kanten) veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer tref je het balkon, deze is gesitueerd op het zuidwesten. De halfopen keuken is uitgevoerd in een hoogglans wit en is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur, w.o. een vaatwasser, twee combi oven's van Whirlpool, een wok brander, 4-pits gas kookplaat, afzuigkap en een keukeneiland. Door het keukeneiland wordt de keuken betrokken in de woonkamer en wordt er een woonkeuken gecreëerd. Ten slotte bevindt zich in de hal de intercom en de trapopgang naar de tweede etage van het appartement.

Derde verdieping
Via de overloop zijn alle vertrekken te bereiken. Zo bevinden zich aan de voorzijde van het appartement twee ruime slaapkamers en aan de achterzijde de ruime hoofdslaapkamer. Tevens bevindt zich op deze etage een modern afgewerkte badkamer welke is voorzien van een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Het separate toilet is te bereiken via de hal. Ten slotte, is er de beschikking over een was- en CV-ruimte.

Op de begane grond is er een eigen (fietsen)berging van circa 3 m².

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2006, opgeleverd in 2008
• Woonoppervlakte circa 119 m²
• Type maisonnette woning
• Hoekligging met veel natuurlijk lichtinval
• Servicekosten € 258,65 per maand
• Erfpacht afgekocht tot 15 juli 2056
• Afgesloten entree met video-intercom
• Balkon gelegen op het zonnige zuidwesten.
• Administratie VvE wordt door Pro VvE Beheer gevoerd
• Moderne keuken en badkamer
• Twee separate toiletruimtes aanwezig
• 3 slaapvertrekken voorzien van gunstige afmetingen
• Instapklare woning
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
____________________________________________________________________________________________

Modern, attractive and ready to move in 4-room maisonette with a living area of 119m2!

The apartment is located in a small complex that was built in 2007 in the green and child friendly neighborhood of Nieuw Grunder. Various amenities and facilities are within easy reach. The living atmosphere can be characterized as urban, lively and cozy.
In front of the door and within walking distance there are several public transport connections including metro stations Kraaiennest and Ganzenhoef and a bus stop. Furthermore, the house is located between 2 shopping centers within walking distance. These are called de Kameleon and Ganzenhoef. In both shopping centers there are shops for daily groceries and also a number of delicatessen shops. In the vicinity there are also nurseries, primary schools, fitness clubs and community centers. For recreation there is a riding school, recreation area Gaasperplas and you can also enjoy walking or running in the Gaasperpark, Diemerbos or the Bijlmerweide. There are also a petting zoo and riding stable in the vicinity. Within a few minutes cycling distance are shopping malls Amsterdamse Poort as well as the Woonboulevard Villa Arena, cinema Pathé Arena, AFAS Live, the Ziggo Dome, office park Arena Amstel III and the Academic Medical Centre (AMC). The accessibility is excellent with several arterial roads (A1, A2, A9 and A10) in the vicinity.

Layout:
Communal closed porch with doorbells and mailboxes. From the hall there is access to the elevator and storage corridor.

Second floor:
The entrance of the apartment is on the second (and third) floor. From the wide hall there is access to a separate toilet with hanging closet and fountain. The living room is no less than 7 meters long and has lots of natural light because of the corner location (no neighbors on either side). From the living room you find the balcony, which is located on the southwest. The semi-open kitchen is equipped with all modern appliances, including a dishwasher, two combi ovens from Whirlpool, a wok burner, 4-burner gas hob, extractor and kitchen island. Through the kitchen island, the kitchen is incorporated into the living room and a living kitchen is created. Finally, in the hall is the intercom and the staircase to the second floor of the apartment.

Third floor:
All rooms can be reached via the landing. Thus, at the front of the apartment two spacious bedrooms and at the rear the spacious master bedroom. Also located on this floor is a modern bathroom which is equipped with a spacious walk-in shower with rain and hand shower and a washbasin with double sink. The separate toilet is accessible through the hall. Finally, there is access to a laundry and central heating room.

On the ground floor there is a private (bicycle) storage room of approx. 3m2.

Key-facts:
• Built in 2006, delivered in 2008
• Living area 119 m2
• Maisonette type apartment
• Corner location with lots of natural light
• Service costs € 258,65 per month
• Ground lease surrendered until 15 July 2056
• Enclosed entrance with video intercom
• Balcony located on the sunny southwest
• Administration VvE by Pro VvE Beheer
• Modern kitchen and bathroom
• Two toilets available
• 3 dormitories with favourable dimensions
• Immediately available
• Perfectly located, all facilities within short reach
• Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website is gathered by us with care on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or by having your own NVM broker to assist.

We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-08-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder