Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravesandeplein 17 I 1091BB Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1903
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtig licht en royaal 3-kamer appartement van 78 m2 met vrij uitzicht, een balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde, een grote berging op de zolderverdieping 21 m2, gelegen aan een groen pleintje direct naast het Oosterpark en het OLVG.

Indeling
Entree op de eerste verdieping, hal/overloop, woonkamer voorzijde met zijkamer welke uitstekend kan fungeren als studeerkamer of slaapkamer. Frans balkon aan voorzijde, ruim balkon aan de achterzijde, een prachtige open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, 5-pits gasfornuis en keukeneiland.

Een lange gang met aan het einde een mooie badkamer voorzien van wastafelmeubel, toilet, douche, handdoekradiator en wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer met inbouwkast aan de achterzijde. Op de 4e etage bevindt zich de zolderkamer/berging met een grootte van 20 m2; deze is niet meegerekend in de woonoppervlakte, de totale oppervlakte van de woning en de berging samen bedraagt 99 m2.

Het gehele pand is recentelijk deels gerenoveerd. In 2002 gesplitst in 4 appartementsrechten. Het appartement is zeer licht en heeft nog een keur aan oude details. De plafonds zijn in oude staat hersteld met ornamenten uit de bouwperiode van het huis (1903). Deels voorzien van dubbelglas, in de badkamer en slaapkamer is dubbelglas geplaatst. Door het appartement loopt grotendeels een massief eikenhouten vloer.

Locatie
Aan de voorzijde kijkt het appartement uit over het ’s Gravesandeplein en aan de achterzijde op een binnenplaats met tuinen. In de winter kijkt u op de kapel van het OLVG, maar in de zomer waant u zich in het park door het groen van de bomen die op het plein staan. Op loopafstand vindt u winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH, bio-supermarkt, kaas/wijnhandel + traiteur, Blokker etc.).
Om de hoek van het Beukenplein, één van de gezelligste pleinen van Amsterdam Oost vol leuke hotspots zoals Maxwell, Smokin’ Barrels, La Cervecería en Café Bru.

Bereikbaarheid
Het plein ligt net buiten het stadsdeel centrum waardoor u wel de lusten, maar niet de lasten heeft van de binnenstad. Op de fiets staat u binnen tien minuten op de Dam. Door deze ligging gaat u ook makkelijk de stad uit, u bereikt de ring het makkelijkst over de Wibautstraat die uiteindelijk aansluit op afslag S112 of via de Middenweg naar S113. Daarnaast kunt u met het openbaar vervoer gebruik maken van tramlijn 3, 7 en 10 en is ook de metro op loopafstand waardoor u makkelijk op de stations Amsterdam CS of Amsterdam Amstel kunt komen.

Het appartementsrecht staat op grond belast met voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam. De canon is laag en bedraagt € 117,- per jaar. Eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd onder de gunstige condities.

Het betreft een kleinschalige en goed functionerende VVE die uit 4 leden bestaat,
de servicekosten zijn € 152,- per maand.

VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D.
De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de andere kamer loopt.
Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt.

Kenmerken:
* Woonoppervlakte van 78 m2
* Twee balkons
* Erfpachtcanon van € 117,- per jaar
* Grote berging 21 m2
* VVE maandelijkse bijdrage € 152,-
* Oplevering in overleg
* Notaris: keuze koper, ring Amsterdam

Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

***This property is listed by a MVA Certified Expat Broker***
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder