Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravesandestraat 70 1091DE Amsterdam, Oosterparkbuurt Noordwest

Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

** English text below **

En heerlijk licht 2-kamerappartement van circa 61 m² gelegen op de eerste verdieping met een balkon grenzend aan de woonkamer en de keuken. In de onderbouw is een eigen (fietsen)berging aanwezig. Het appartement ligt in de populaire Oosterparkbuurt, tegenover het Oosterpark. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree ga je naar de eerste verdieping. Entree, hal met garderobe en CV kast. De ruime woonkamer met half open keuken ligt aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon op het oosten. De moderne, witte hoogglans keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met RVS wasemkap, oven, vaatwasser, koelkast en 3 vriesladen. Er zijn grote opbergladen in de keuken. Naast de keuken is een bergruimte. De slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een praktische inbouwkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet. De woning heeft dubbele (isolerende) beglazing en er ligt een mooie laminaatvloer. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars telt 76 appartementsrechten en omvat 's-Gravesandestraat 2-92, Mary Zeldenruststraat 41-79 en Sajetplein 68-96.
Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door VvE Beheer Amsterdam.
De servicekosten bedragen € 55,28 per maand.

Bijzonderheden
• Comfortabel 2-kamerappartement van circa 61 m²
• Gelegen op de eerste verdieping met balkon op het oosten
• Energielabel C
• Betonnen vloeren en dubbele (isolerende) beglazing
• Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30 april 2039
• De servicekosten bedragen € 55,28 per maand.
• Professionele beheerder
• Eigen berging in de onderbouw
• WOZ waarde 2019 is € 351.000,-

Omgeving en bereikbaarheid
De Oosterparkbuurt is een gewilde woonomgeving op steenworp afstand van de binnenstad en De Pijp. Het appartement ligt tegenover het Oosterpark en Hotel Arena. In de nabije omgeving bevinden zich veel trendy cafés, goede restaurants en winkels. Zo vindt u op loopafstand o.a. Bar Bukowksi, Maxwell, Bagels & Beans, Het Volkshotel en Loetje. Boodschappen kunt u doen in de vele buurtwinkels van o.a. de Eerste Oosterparkstraat en Beukenplein. De dagelijkse Dappermarkt en het winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat liggen op steenworp afstand.

De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto is uitstekend. Het appartement ligt op loopafstand van de metrostations Wibaustraat en Weesperplein en er zijn diverse tram- en busverbindingen in de omgeving. Zowel NS station Amsterdam Amstel als NS station Muiderpoort liggen op 5 minuten fietsafstand. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ringweg A-10 en met de fiets bent u zo in het centrum.

***

And wonderfully light 2-room apartment of approximately 61 m² located on the first floor with a balcony adjacent to the living room and kitchen. There is a private (bicycle) storage room in the basement. The apartment is in the popular Oosterpark neighborhood, opposite the Oosterpark. Easily accessible by both car and public transportation.

Layout
You go to the first floor via the communal entrance. Entrance hall with wardrobe and central heating cupboard. The spacious living room with half open kitchen is at the front and gives access to the balcony on the east. The modern, white high-gloss kitchen is equipped with various built-in appliances such as a 5-burner gas hob with stainless steel hood, oven, dishwasher, refrigerator and 3 freezer drawers. There are large storage drawers in the kitchen. Next to the kitchen is a storage room. The bedroom is at the rear and has a practical built-in wardrobe. The bathroom has a shower, sink, washing machine connection and toilet. The house has double (insulating) glazing and there is a beautiful laminate floor. There is still a private storage room in the basement.

Association of Owners
The Association of Owners has 76 apartment rights and includes' s-Gravesandestraat 2-92, Mary Zeldenruststraat 41-79 and Sajetplein 68-96.
It is an active VvE and the professional management is done by VvE Beheer Amsterdam.
The service costs amount to € 55.28 per month.

Particularities
• Comfortable 2-room apartment of approximately 61 m²
• Located on the first floor with east-facing balcony
• Energy rating C
• Concrete floors and double (insulating) glazing
• Annual lease payments have been bought up to 30 April 2039
• The service costs amount to € 55.28 per month.
• Professional administrator
• Own storage in the basement
• WOZ value 2019 is € 351,000

Environment and accessibility
The Oosterparkbuurt is a popular residential area just a stone's throw from the city center and De Pijp. The apartment is opposite the Oosterpark and Hotel Arena. In the vicinity there are many trendy cafés, good restaurants and shops. Within walking distance you will find Bar Bukowksi, Maxwell, Bagels & Beans, Het Volkshotel and Loetje. You can do your groceries in the many local shops, including the Eerste Oosterparkstraat and Beukenplein. The daily Dappermarkt and the Oostpoort shopping area on Linnaeusstraat are just steps away.

The accessibility with both public transport and the car is excellent. The apartment is within walking distance of the Wibaustraat and Weesperplein metro stations and there are various tram and bus connections in the area. Both Amsterdam Amstel railway station and Muiderpoort railway station are a 5-minute bike ride away. You can reach the A-10 ring road in 5 minutes by car and you can be in the center by bike in no time.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 55 p/m
Aanmeldingsdatum
01-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
189 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder