Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

's-Gravesandestraat 70 1091DE Amsterdam

Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**** English translation below ****

Leuk en goed ingedeeld tweekamerappartement (woonoppervlakte ca. 61 m²) gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning beschikt onder andere over een ruime en lichte woonkamer, luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, balkon op het oosten, een nette badkamer en een goed bemeten slaapkamer.

Omgeving:
De buurt ligt heel centraal en op loopafstand een divers aanbod winkels en uitgaansgelegenheden. Binnen 5 minuten fietsen bent u op de Dappermarkt (Oost), het Waterlooplein (Centrum) of op de Albert Cuypmarkt (Zuid). Artis, het Oosterpark, theater Carré, het Tropenmuseum en hippe eet-/uitgaansgelegenheden zoals Hotel Arena, de IJsbreker, Loetje en de gezellige Pijp bevinden zich op loopafstand. Maar ook scholen van de UvA/HvA en het OLVG-ziekenhuis zijn op steenworp afstand gelegen. De verbindingen met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) zijn uitstekend en uitvalswegen zoals de Wibautstraat (S112) zijn met de auto gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.

Eerste verdieping:
Entree; hal; goed bemeten slaapkamer gelegen aan de achterzijde; nette badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting; ruime en lichte woonkamer; luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; balkon op het oosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte 60,50 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- (fietsen-)berging 3,60 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Actieve en professionele vereniging van eigenaren
- Servicekosten € 64,37 per maand
- Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 30 april 2039
- Aanvraag afkoop onder gunstige voorwaarden gedaan in 2019
- Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
- Oplevering in overleg

***************************

Cosy and conveniently set out one-bed apartment (living area approx. 61 m²) situated on the first floor of a well-maintained apartment building. The home comprises a spacious and well-lit living room, a luxurious open kitchen with various built-in appliances, a balcony facing East, a tidy bathroom, and a sizeable bedroom.

Local area:
The estate is in a very central location, at walking distance from a wide variety of shops and leisure activities. A short 5-minute bike ride will take you to the Dappermarkt (East), the Waterlooplein (Centre), or the Albert Cuypmarkt (South). Artis, the Oosterpark, theatre Carré, the Tropenmuseum, and trendy eateries and party venues, including Hotel Arena, the IJsbreker, Loetje, and the cosy Pijp area, are each within walking distance. Various sites of the UvA/HvA and the OLVG hospital are also just a stone’s throw away. Public transport accessibility (metro, tram and bus) is excellent and arterial roads such as the Wibautstraat (S112) are in easy reach by car.

Layout:
Ground floor:
Central entrance; hallway; stairwell.

First floor:
Entrance; hallway; well-proportioned bedroom situated to the rear; tidy bathroom with shower, wash basin, toilet, and connections for a washing machines; spacious and light living room; luxurious open kitchen fitted with various built-in appliances; balcony facing East.

Details:
- Year of construction 1988
- Living area 60.50 m² (NEN 2580 measuring report available)
- (bicycle) storage space 3.60 m² (NEN 2580 measuring report available)
- Active and professional Homeowners Association
- Service charges € 64.37 per month
- Leasehold paid through to 30 April 2039
- Application for commutation under favourable conditions submitted in 2019
- Buyer’s choice of notary public (must be in Amsterdam)
- Completion in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder