Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

't Prooyen 17 1141VE MONNICKENDAM, Monnickendam

Bewaar object

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via verkoopinschrijving. U heeft tot woensdag 29 november 12:00 uur de tijd om een biedingsformulier bij ons in te leveren.

Op 27 november 2017 is er een OPEN HUIS georganiseerd tussen 15:00 - 17:00 uur! U bent dan van harte welkom!

Prachtig gelegen in de haven van Monnickendam vindt u deze kneuterige woning. De mensen die zo een huis weten te bemachtigen verhuizen nooit meer! Het is een huis dat nog helemaal opnieuw aangekleed moet worden omdat deze verkocht wordt vanuit de woningbouwvereniging. Het huis is hierdoor naar eigen smaak en stijl in te richten. Op de begane grond kijkt u vanuit de woonkamer op de bootjes die aan-
en afmeren. Aan de achterzijde beschikt de woning over een groot stuk tuin welke op het westen is gesitueerd. Een barbecue of kopje koffie in de avondzon is waar deze tuin perfect voor is gelegen.

De woning is voorzien van kunststofkozijnen. Een geweldige plaats waar u met de nodige moeite een nog mooier droomhuis kunt realiseren!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de smalle entree bereikt u de woonkamer welke voorzien is van een groot raam aan de voorzijde. De vloeren zijn van hout en worden kaal opgeleverd. De aansluiting van het rookkanaal is aanwezig waar makkelijk een gaskachel geplaatst kan worden. Aan de zijkant is een inbouwkast aanwezig en achterin de woning bereikt u de open keuken voorzien van een standaard keukenblok met geiser voor het warme water. Het toilet bevindt zich onder de trap en is voorzien van een fonteintje. De badkamer is niet lang geleden opnieuw betegeld en beschikt over een douche en wastafel. Loopt u helemaal naar de achterzijde van het gebouw dan bevindt zich hier de berging waar tevens de wasmachineaansluiting is gesitueerd. Vanuit de berging bereikt u de tuin welke geheel betegeld is.

Eerste verdieping:
Via de smalle steile trap bereikt u de verdieping welke over drie slaapkamers beschikt. Aan de voor- en achterzijde is een dakkapel gerealiseerd welke een stuk meer ruimte geeft aan het geheel. Elke kamer heeft een inbouwkast en de grote slaapkamer aan de voorzijde heeft de beschikking over een wastafel. De kamers zijn voorzien van gaskachels welke de vertrekken verwarmen.

Vliering:
Via de vlizotrap is de vliering te bereiken waar u meer dan voldoende spullen kunt bergen. Er is een klein dakraam geplaatst zodat er nog natuurlijk daglicht de woning binnen valt.

Algemeen:
- ex-huur woning;
- grote achtertuin;
- vaste project notaris;
- perceel dient nog uitgemeten te worden, kosten komen voor koper.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-11-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Perceeloppervlakte
320 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart 't Prooyen 17 1141VE MONNICKENDAM, Monnickendam

naar 't Prooyen 17 1141VE MONNICKENDAM, Monnickendam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand