Vorige | Volgende

't Hol 6 I 1012XW Amsterdam, Nieuwe Kerk e.o.

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** DE NEDERLANDSE TEKST KUNT U ONDER DE ENGELSE TEKST VINDEN **


Very well maintained 2 bedroom apartment with separate storage.

This unique location is a MUST SEE: in the middle of the City Center (behind Dam Sq.) in an oasis of tranquility!

Some highlights of this unfurnished apartment include:
- NO STUDENTS/NO SHARING
- Rental price € 1750, - excl. utilities per month
- Appr. 95 m2
- 1st floor
- Spacious and wide staircase
- 2 good sized bedrooms
- Fine living area
- New kitchen, appliances included (2017)
- Luxurious bathroom with shower, toilet and sink
- The apartment has been freshly painted
- Separate space for washing machine and dryer (present)
- Storage in the basement
- The whole house features a parquet floor
- Double glazing in wooden frames
- QUIET LOCATION IN A GATED AREA/STREET!


Location:

't Hol is located between the Nieuwendijk and Damrak and is a side street of the St. Nicolaasstraat and Gravenstraat. The complex 'Blaue Erf I "is surrounded by all kinds of monumental buildings on one of the most authentic places in town. It was used as a printing company by De Telegraaf (Holland's largest newspaper) from the 1900's. The complex was converted into residential apartments in 1993.

It does not get any more central than this location in Amsterdam: right behind Dam Square, Kalverstraat, the canals, the Jordaan and the 9-streets.

Daily shopping is done in the supermarket or in one of the many shops in the immediate vicinity. Restaurants, cafes, boutiques, department stores (Bijenkorf, Magna Plaza) are all within easy reach. The ground floor has featured restaurant Kaagman & Kortekaas for a year now.

Numerous tram and bus connections take you from Dam Square to every corner of the city. Amsterdam Central Station is literally a few minutes on foot.

And all of this in a central and private location: the alley, in which the complex is located, is only accessible for residents via an (electronic) gate.

In short; a very nice and quiet place right in the heart of Amsterdam


Layout:

For a complete overview we kindly refer to the photos and floor plan.

In the alley, which is only accessible to residents, each apartment has its own bike bracket. The sleek entrance provides access to the complex.

The apartment is located on the 1st floor and is accessible by a well maintained and easily accessible staircase.

The apartment has 2 very usable bedrooms and a large living room with open kitchen. The kitchen has a cooker with extractor hood, dishwasher, microwave/oven and a refrigerator (2017).

The bathroom is very luxurious and has a spacious walk-in shower, a sink and a toilet.

Internally, the apartment has a separate room for the washing machine, which is already available. Here is also the boiler.
In the basement there is an extra storage room, ideal for your bags and eg. tools.

In short; are you looking for a well finished and current 2 bedroom apartment in a superb central location? Do not hesitate and make a viewing appointment!------------------------------------------------Super goed afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en een berging.

Deze unieke locatie moet gezien worden: midden in het Oude Centrum (achter de Dam) in een oase van rust!

Enkele highlights van dit gestoffeerde appartement zijn:
- Huurprijs € 1750,- excl.
- GEEN STUDENTEN/GEEN WONINGDELERS
- Ca. 95 m2
- 1e verdieping
- Ruim en breed trappenhuis
- 2 goed bemeten slaapkamers
- Fijne woonkamer
- Keuken, v.v. inbouwapparatuur
- Luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel
- Aparte ruimte met wasmachine en –droger
- Berging in de onderbouw
- Door de hele woning ligt een houten (lamel) parketvloer
- Dubbele beglazing in houten kozijnen
- SUPER RUSTIGE LOCATIE IN EEN AFGESLOTEN STRAAT!


Locatie:

't Hol is gelegen tussen de Nieuwendijk en de Nieuwezijds Voorburgwal en is een zijstraatje van de St. Nicolaas- en de Gravenstraat. Het complex 'Blaue Erf I' ligt te midden van allerlei Monumentale bebouwing op één van de authentiekste plekken van de binnenstad en was vanaf 1900 in gebruik als drukkerij van De Telegraaf. In 1993 werd het complex vernieuwbouwd en gesplitst in appartementsrechten.

Centraler dan deze locatie bestaat in Amsterdam bijna niet: achter de Dam, de Kalverstraat, de grachtengordel, de Jordaan en de 9 straatjes.

Dagelijkse boodschappen doe je in de Albert Heijn of in één van de vele winkels in de directe omgeving. Restaurants, cafés, boutiques, warenhuizen (de Bijenkorf, MagnaPlaza): alles bevindt zich binnen handbereik. Op de begane grond zit sinds een jaar restaurant 'Kaagman & Kortekaas' .

Talloze tram- en busverbindingen op de Dam brengen je naar alle uiteinden van de stad. Centraal Station is letterlijk een paar minuten lopen.

En dat op een doodstille plek midden in het Centrum. De steeg, waaraan het complex zich bevindt, is enkel voor bewoners toegankelijk via een af te sluiten (elektronisch) hek.

Kortom: een hele fijne en rustige plek midden in het bruisende centrum van Amsterdam


Indeling:

Voor een volledig overzicht verwijzen wij je graag naar de plattegrond en de foto's.

In de steeg, welke enkel voor bewoners toegankelijk is, beschikt elk appartement over een eigen fietsbeugel. Het keurig verzorgde entree biedt toegang tot het complex.

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en is bereikbaar via een goed onderhouden en makkelijk begaanbaar trappenhuis.

Het appartement beschikt over 2 zeer bruikbare slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over een fornuis met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koelvriescombinatie (2017).

De badkamer is zeer luxe uitgevoerd en beschikt over een riante inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet.

Inpandig beschikt het appartement over een separate ruimte voor de wasmachine, deze is reeds voorhanden. Hier bevindt zich ook de CV-ketel.
In de onderbouw is er een extra berging beschikbaar, ideaal voor je koffers en bijv. gereedschap.

Kortom: ben je op zoek naar een goed afgewerkt en courant huurappartement met 2 slaapkamers op een super centrale locatie? Maak dan een bezichtigingsafspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Nieuwe Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder