Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

't Nopeind 12 1027AE Amsterdam, Zunderdorp

Vraagprijs € 1.100.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
300 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
7.833 m²

Omschrijving

Uniek in de regio!
Locatie, locatie, locatie! Als u toch uw droom wil verwezenlijken!? Op werkelijk een fantastische locatie, ‘onder de rook van Amsterdam’ is thans in de verkoop deze robuuste Noord Hollandse stolpboerderij, gelegen op totaal 7833 m2 grond!
Geniet, omgeven door weiland, van ‘het ultieme dorpse wonen’ met prachtige vergezichten op slechts een kilometer van Amsterdam!
De boerderij verkeert in matige staat van onderhoud maar biedt, compleet met wagenschuur en weiland, een unieke mogelijkheid om uw droomwoning te verwezenlijken!
Het geheel dient dan ook grondig te worden gerenoveerd maar heeft met een "footprint" van ruim 300 m2 alle potentie voor dubbele bewoning of de combinatie wonen en werken.
Niet bang om de handen uit de mouwen te steken op dié ene unieke plek of gewoon een schitterende locatie om uw nieuwe 'droom stolp' te realiseren?
Informeer snel naar de mogelijkheden!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
300 m²
Perceeloppervlakte
7.833 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Waterland

Het groene Waterland (of Landelijk Noord) valt binnen de grenzen van stadsdeel Amsterdam-Noord. Het bestaat uit de dorpen Durgerdam, Schellingwoude, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. De dorpen zijn uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Het gebied bestaat uit weilanden, watertjes en enkele smalle wegen. Het is ideaal voor fiets-, schaats- en wandeltochten. Buiten de dorpen staan verspreid over het landschap diverse weideboerderijen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder