Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

1e Kekerstraat 141 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

De lijnen staan open! Pak je telefoon en bel ons op voor een afspraak. Zoek je een fris en ruim 3 kamer appartement van ca 100 m2, waar je meteen kunt gaan wonen met alle denkbare luxe en ruimte! Dan kan dit wel eens jouw nieuwe thuisplek worden.

** SEE ENGLISH TEXT BELOW **

De lift brengt je naar de 5e etage, waar je een knap uitzicht aantreft over de omgeving. De galerij is ruim van opzet net zoals het appartement. Ruim 100 m2 groot, dat is enorm en heel plezierig wonen! Kers op de taart? De eigen parkeerplaats onder in de garage.

De geweldige open keuken met schiereiland en alle denkbare luxe neemt een mooie centrale plek in. Een leuke plek om te eten/ koken of voor een goed gesprek!

Omgeving:
Het moderne appartement is gelegen in de nieuwe woonwijk 'Nieuw Kempering'. Het complex is makkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Metrostation Kraaiennest ligt om de hoek. In de directe nabijheid zijn scholen, winkels oa. AH, Action, elke dinsdag markt, tennis- en speelveld, uitvalswegen A1, A2, A9 en ring A10 en bus en metro. Verder in Zuidoost diverse uitgaansgelegenheden zoals: de AFAS Music Hall, Pathé Arena, Ziggo Dome en de Amsterdamse Arena. De Gaasperplas ligt op loopafstand.

Indeling:
Entree, gang, hal, Vanuit de hal kom je in de twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van het appartement, het separate toilet, de nette badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is ruim (circa 45 m²) en licht. Via de woonkamer kom je in de loggia. De moderne keuken heeft een open opstelling en is voorzien van een keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/vries-combinatie. Tevens is er een berging met wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2007
- Woonoppervlakte ca 100 m2
- Erfpacht afgekocht tm 30-06-2056
- servicekosten € 124,44 per maand
- gratis parkeren
- Lift
- Eigen parkeerplaats in de garage
- Berging
- Sportvoorzieningen in de nabijheid. ( oa:Hardloopbaan, tennisbaan )
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

The lines are open! Grab your phone and call us for an appointment. Are you looking for a fresh and spacious 3-room apartment of approximately 100 m2, where you can immediately start living with every conceivable luxury and space! Then this could become your new home.

** SEE ENGLISH TEXT BELOW **

The elevator takes you to the 5th floor, where you will find a nice view of the surroundings. The gallery is spacious, just like the apartment. More than 100 m2, that is huge and very pleasant living! Icing on the cake? The private parking space at the bottom of the garage.

The fantastic open kitchen with peninsula and every conceivable luxury occupies a beautiful central location. A nice place to eat / cook or for a good conversation!

Surroundings:
The modern apartment is located in the new 'Nieuw Kempering' residential area. The complex is easy to reach, both by public transport and by car. Kraaiennest metro station is just around the corner. In the immediate vicinity are schools, shops among others. AH, Action, every Tuesday market, tennis and playing field, roads A1, A2, A9 and ring A10 and bus and metro. Furthermore in Southeast various entertainment venues such as: the AFAS Music Hall, Pathé Arena, Ziggo Dome and the Amsterdam Arena. The Gaasperplas is within walking distance.

Layout:
Entrance, corridor, hall From the hall you enter the two bedrooms located at the front of the apartment, the separate toilet, the neat bathroom with shower and sink. The living room is spacious (around 45 m²) and light. Through the living room you enter the loggia. The modern kitchen has an open layout and is equipped with a ceramic hob, combi-oven, extractor hood, dishwasher and fridge / freezer combination. There is also a storage room with washing machine connection.

Particularities:
- Year of construction 2007
- Living area approximately 100 m2
- Leasehold bought off until 30-06-2056
- service costs € 124.44 per month
- free parking
- Elevator
- Private parking space in the garage
- Storage room
- Sports facilities in the vicinity. (incl .: Running track, tennis court)
- Delivery in consultation

The information without obligation shown on this website has been compiled by us (with care) based on data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the accuracy or completeness thereof. We advise you and / or your broker to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites referenced.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder