Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

1e Kekerstraat 163 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zeer geschikt voor Expats.

!!!!!!OPEN HUIS DINSDAG 17 DECEMBER TUSSEN 15:15 EN 15:45 UUR!!!!!

!!!!!! OPEN HOUSE TUESDAY, 17 DECEMBER BETWEEN 15:15 AND 15:45 HOURS !!!!!

Prachtig licht en ruim 3-kamer appartement van ca. 101m2 op de 6e (bovenste)verdieping van een appartementencomplex met een eigen berging en parkeerplaats in de onderliggende garage.


*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***


Perfect appartement met ruimte, rust en een fantastisch uitzicht.

Indeling:
Begane grond: bellentableau met videointercom installatie en brievenbussen, lift naar de 6e verdieping en trap naar souterrain met box en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.


Zesde verdieping:
Entree, ruime hal met garderobe en toegang tot de zeer ruime L-vormige woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het Zuid-Westen. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tegenover de keuken bevindt zich een berging (wasmachine ruimte), waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Hier hangt tevens de unit voor de mechanische ventilatie.

Naast de entree liggen aan de galerij zijde 2 slaapkamers. De badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel met meubel. In de hal bevindt zich het separate toilet met fonteintje.

Huurprijs woning met parkeerplaats en berging: € 1.450,- p/m excl. stadsverwarming, elektra en water
Servicekosten: € 30,- p/m
Schoonmaak woning, 1 x per 2 weken: € 40,- per keer
Beschikbaar : per direct 
Huurperiode: 2 jaar of langer
Soort woning : appartement 
Oppervlakte : ca 100m²
Buitenruimte : ja, balkon
Bergruimte : ja
Slaapkamers : 2
Badkamer : 1
Toilet : ja, apart 
Warmwater / verwarming: stadsverwarming
Parkeren : eigen parkeergarage
Woonlaag : 6e verdieping
Lift : ja
2 maanden borg
NIET roken in de woning
Geen huisdieren (in overleg)


Locatie:
De wijk " Nieuw Kempering " is in 2009 gebouwd en ligt tussen het Kantershofpad, de Gaasperplas en de Kromwijkdreef, Winkelcentrum Kameleon is om de hoek met een markt op dinsdag.

Nergens in Amsterdam vindt u zoveel parken (Gaasperpark, Bijlmerweide, Bijlmerpark en het Diemerbos) om u heen als in Amsterdam Zuidoost, het wordt daarom ook wel het groenrijkste stadsdeel van Amsterdam genoemd. Voor de sportaccommodaties hoeft u het ook niet ver te zoeken, met om de hoek een atletiekbaan, tennisbanen en fitness mogelijkheden. Met de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en ringweg A10) dicht in de buurt bent u binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam. Ook het openbaar vervoer (metro en bus) en scholen zijn op loopafstand.

LET OP! Om voor een woning is aanmerking te komen dient u een minimaal gezamenlijk netto maandinkomen te hebben van 3 x de maandhuur per maand. Informeer naar de procedure en de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor huur bij ons kantoor. Verhuurder behoudt zich het recht voor de woning te gunnen aan de kandidaat van haar keuze.

Minimale huurperiode:
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 24 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

Ben je na de bezichtiging enthousiast en wil je de woning huren? Dan willen wij graag per mail de volgende gegevens van jou ontvangen.

- De laatste 3 salarisstroken, je hebt een (gezamenlijk) netto maandinkomen van 3 x de maandhuur of hoger nodig.
- Een werkgeversverklaring;
- U hebt van de huidige woning een verklaring van goed gedrag(verhuurdersverklaring/hypotheekverklaring);
- Een kopie ID;
- Een uittreksel van de gemeentelijke basisadministratie

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dat graag.


*** ENGLISH TRANSLATION ***

Zeer geschikt voor Expats

Beautiful light and spacious 3-room apartment of approx. 101m2 on the 6th (top) floor of an apartment complex with its own storage and parking space in the underlying garage.

Enjoy space, tranquility and fantastic views in this apartment.

Layout:
Ground floor: doorbells with video intercom system and mailboxes, elevator to the 6th floor and stairs to basement with box and private parking in the closed parking garage.

Sixth floor:
Entrance, spacious hall with wardrobe and access to the very spacious L-shaped living room with access to the balcony located on the South West. The modern open kitchen is equipped with various built-in appliances. In opposite to the kitchen you can find a storage room (washing machine room), where the washing machine and dryer can be placed. The unit for mechanical ventilation is also here.

Next to the entrance are 2 bedrooms on the gallery side. The bathroom has a walk-in shower and a sink with furniture. In the hall there is a separate toilet with hand basin.

Rental price property with parking space and storage room: € 1,450 p / m excl. District heating, electricity and water
Service costs: € 30 p / m
House cleaning, 1 x per 2 weeks: € 40 per time
Available: immediately
Rental period: 2 years or longer
Type of home: apartment
Surface: approximately 100m²
Outdoor space: yes, balcony
Storage space: yes
Bedrooms: 2
Bathroom: 1
Toilet: yes, separate
Hot water / heating: district heating
Parking: own parking garage
Floor: 6th floor
Elevator: yes
2 month deposit
DO NOT smoke in the home
No pets (in consultation)

Location:
The "Nieuw Kempering" district was built in 2009 and is located between Kantershofpad, Gaasperplas and Kromwijkdreef, Kameleon Shopping Center is around the corner with a market on Tuesday.

Nowhere else in Amsterdam can you find so many parks (Gaasperpark, Bijlmerweide, Bijlmerpark and Diemerbos) around you as in Amsterdam Southeast, it is therefore also called the greenest part of Amsterdam. You don't have to look far for the sports accommodations, with an athletics track, tennis courts and fitness options just around the corner. With the main roads (A1, A2 and A10 ring road) close by, you are within 10 minutes in the heart of Amsterdam. Public transport (metro and bus) and schools are also within walking distance.

PAY ATTENTION! To be eligible for this home you must have a minimum joint net monthly income of 3 x the monthly rent per month. Inquire about the procedure and the necessary documents to be eligible for rent at our office. Landlord reserves the right to award the property to the candidate of her choice.

Minimum rental period:
The property is in principle immediately available. The rental contract starts as soon as possible after the viewing. The rental contract is entered into for a minimum of 24 months. Canceling the rent in the meantime is not possible. After this a cancellation period of one month applies.

Are you enthusiastic after the viewing and do you want to rent the property? Then we would like to receive the following information from you by e-mail.
 
- The last 3 salary strips, you need a (joint) net monthly income of 3 x the monthly rent or higher.
- An employer's statement;
- You have a certificate of good conduct of the current home (landlord statement / mortgage statement);
- A copy ID;
- An extract from the municipal basic administration
 
If there are any questions, please let us know.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 30 p/m
Aanmeldingsdatum
13-12-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder