1e Kekerstraat 37 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bewaar object

Omschrijving

Verrassend ruim driekamer-appartement van circa 91 m met een heerlijk vrije ligging. Het appartement beschikt over een ruim balkon op het zuidwesten, een berging en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex!

Het appartement is gelegen in de nieuwe woonwijk 'Nieuw Kempering'. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, park, medische-, sport- en alle andere voorzieningen. Op nog geen drie minuten reisafstand van de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard. Ook ligt het appartement bijzonder centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen (Gooiseweg, A10, A9, A1, A2).

Indeling:

Begane grond:
Bellentableau met brievenbussen, lift of trap naar de eerste verdieping en naar het souterrain met berging, toegang tot de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het complex.

Eerste verdieping:
Via de galerij op de tweede verdieping komt u bij de entree van het appartement. Vanuit de hal komt u in de twee slaapkamers van respectievelijk 15 m en 8 m, het separate toilet, de nette badkamer met douche en wastafel. De woonkamer van circa 39 m is ruim en licht. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. Vitrage aan galerijzijde is op maat gemaakt. Tevens is er een berging met opstelplaats voor de wasmachine. Het balkon is gelegen op het zuidwesten.

Kelder:
Uw auto parkeert u op een eigen parkeerplek aan de achterzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 91 m;
- Bouwjaar 2007;
- Verrassend ruim appartement met een heerlijk vrije ligging;
- Balkon gelegen op het zuidwesten;
- Servicekosten circa 107,- per maand (bijdrage 2017);
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 30 juni 2056;
- Berging (circa 5 m) in de kelder;
- Eigen parkeerplek aan de achterzijde;
- Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als de klusflat, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Kaart 1e Kekerstraat 37 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

naar 1e Kekerstraat 37 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand