1e Kekerstraat 73 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bewaar object
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
99 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een verrassend ruim driekamerhoekappartement van circa 99 m met een heerlijk vrije ligging! Het appartement beschikt over een buitenruimte (loggia) op het zuidwesten, een berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage.

Het appartement is gelegen in de woonwijk 'Nieuw Kempering'. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, het Gaasperpark, medische-, sport- en alle andere voorzieningen. Op nog geen drie minuten reisafstand van de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard. Ook ligt het appartement bijzonder centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen (Gooiseweg, A10, A9, A1, A2).

Indeling:

Begane grond:
Bellentableau met brievenbussen, lift naar de vijfde verdieping en naar het souterrain met berging en een deur naar eigen parkeerplaats.

Vijfde verdieping:
Via de galerij op de vijfde etage komt u bij de entree van het appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers van respectievelijk 15 m en 8 m, het separate toilet en de nette badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is ruim (circa 45 m) en licht. Via de woonkamer komt u in de loggia. De keuken kunt u naar eigen smaak plaatsen. Tevens treft u in de woonkamer een berging met wasmachine aansluiting.

Parkeermogelijkheden:
Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplek in de onderliggende garage van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 99 m;
- Bouwjaar 2007;
- Verrassend ruim hoekappartement met een heerlijk vrije ligging;
- Buitenruimte (loggia) gelegen op het zuidwesten;
- Servicekosten circa 125,- per maand (bijdrage 2018);
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 30-06-2056;
- Berging (circa 4 m) in de kelder;
- Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Hartman LMH te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-04-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als de klusflat, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.