Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

1e Kekerstraat 79 1104VA Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig riant appartement met ruim balkon, twee slaapkamers en eigen parkeerplaats. Winkels, metrostation en de A9 in de directe omgeving.

Het appartement is gelegen in de nieuwe woonwijk “Nieuw Kempering”. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, park, medische-, sport- en alle andere voorzieningen. Op nog geen drie minuten reisafstand van de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard. Ook bijzonder centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen (Gooiseweg, A10, A9, A1, A2).

Indeling:
Begane grond: bellentableau met brievenbussen, lift naar de zesde verdieping en trap naar souterrain met box en deur naar eigen parkeerplaats.

Zesde verdieping: galerij, entree, twee slaapkamers van respectievelijk 15 m² en 8 m², separaat toilet, badkamer met douche en wastafel. Ruime en lichte woonkamer en keuken van 58 m2. De moderne keuken in rechte opstelling is voorzien van een keramische kookplaat en combi-oven. Tevens een berging met opstelplaats voor de wasmachine. Het balkon is gelegen op het zuid westen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: circa 104 m²;
- Bouwjaar: 2007
- Verrassend ruim appartement met een heerlijk vrije ligging;
- Loggia gelegen op het zuidwesten;
- Servicekosten: circa € 117,- per maand (bijdrage 2017);
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Erfpacht is afgekocht tot 30 juni 2056;
- Berging (circa 4 m²) in de kelder;
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Dentons Boekel te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-09-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Bijlmer-Oost (E, G, K)

De E-buurt is een groene wijk in Amsterdam-Zuidoost met veel eengezinswoningen. Er wonen zo’n 1.600 mensen. Daar komen nog eens 176 woningen bij, in de nieuwe woonbuurt Emerald tussen de Daalwijkdreef en de buurt Egoli. In de E-buurt zijn drie basisscholen die samen een Brede School vormen plus een kinderdagverblijf. Ook De Polsstok, de ‘sportiefste basisschool 2015’ in Nederland, is hier gevestigd. In de vijver bij de kruising met het Strandvlietpad staat het monumentaal buitenkunstwerk ‘Yellow Wings’ van Loes van der Horst en Mick Eekhout. De G-Buurt is een buurt in Amsterdam-Zuidoost. In deze levendige en groene buurt in Amsterdam-Zuidoost wonen zo’n 12.820 mensen. Het is het hart van de vernieuwde Bijlmermeer. Met de K-buurt deelt de G-buurt het Bijlmermuseum. Hier is de oorspronkelijke hoogbouw bewaard gebleven en het parklandschap in tact gelaten. Winkelcentrum Ganzenpoort is het centrum van de buurt, vooral tijdens de beroemde zaterdagmarkt. In de nabijheid hiervan bevinden zich naast kinderboerderij Gliphoeve en businesscentrum No Limit veel andere instellingen. Metrostation Ganzenhoef verbindt de buurt met de rest van de stad. In de G-buurt zijn twee middelbare scholen en twee basisscholen gevestigd. In natuurgebied Bijlmerweide vangt stichting De Toevlucht vogels en zoogdieren op. In de K-buurt wonen ruim 12.000 mensen. Kantershof heeft laagbouw uit de jaren ’70, met grotere koopwoningen. Ook staan in de buurt gerenoveerde hoogbouwflats in honingraatstructuur, kenmerkend voor de oorspronkelijke Bijlmermeer. De meeste flats zijn vervangen door eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis. De K-buurt is groen, heeft veel voorzieningen en vijf basisscholen. Zo heeft winkelcentrum Kameleon elke dinsdag markt. Metrostation Kraaiennest is uitgeroepen tot mooiste metrostation van Zuidoost.

Kaart 1e Kekerstraat 79 1104VA Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

naar 1e Kekerstraat 79 1104VA Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand