Vorige | Volgende

1e Glanshof 5 1103SJ Amsterdam, Grunder/Koningshoef

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
134 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
150 m²

Omschrijving

OOST, WEST, ZUID OOST BEST!

Een uitermate fijne ruime gezinswoning met tuin op het noordwesten in de Nieuw Grunder in Amsterdam Zuidoost!

Nieuw Grunder is een gevarieerde nieuwbouwwijk in Amsterdam Zuidoost van circa 450 woningen bestaande uit hoog- en laagbouw die eind 2007 werden opgeleverd.

Uitermate centraal gelegen in Amsterdam Zuidoost; het huis is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer, de A9 kan in een paar minuten worden bereikt met directe verbindingen naar de A1, A2 en A10. De winkels, kinderopvang en scholen zijn ook binnen handbereik. Op loopafstand van 5 minuten in de buurt vindt u: Apotheek ganzenhoef, supermarkten (Albert Heijn, kruidvaart, Afrikanen, Aziaten, continentaal, vele anderen), open voedselmarkt, bus 41 Duivendrecht, Bus 47 Holendrecht, Bus 66 Ijburg en restaurants

De woning van circa 134 m2 heeft drie goede slaapkamers, een zolder met mogelijkheid voor nog eens 2 kamers en een voor Amsterdamse begrippen een diepe achtertuin (14meter!) gelegen op het noordwesten met een achterom.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trap naar eerste verdieping en een toilet. De woonkeuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een wandopstelling met inbouwapparatuur. De rustige woonkamer met openslaande deuren naar een ruime achtertuin met berging.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, moderne badkamer met een wastafel en douche. Afzonderlijk toilet met fontein, bergkast met wasmachine- en CV opstelplaats. Aan de voorzijde is nog een derde slaapkamer.

Tweede verdieping:
Ruime zolderverdieping met mogelijkheid creëren van 2 (slaap)kamers en het plaatsen van dakvensters of dakkapellen.

Tuin:
Een voortuin alsmede een heerlijk diepe achtertuin, gelegen op het zuid oosten, met een berging en een achterom.

Bijzonderheden:
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht!!
- Het woonoppervlak bedraagt ca. 134 m2 inclusief 37m2 overig inpandige ruimte=zolderverdieping;
- Drie in grootte variërende slaapkamers op de eerste verdieping;
- Grote zolderruimte met mogelijkheden;
- Zonnige achtertuin op het noordwesten met houten berging en achterom;
- Definitief energielabel A;
- Bouwjaar 2007;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Perceeloppervlakte
150 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder