Vorige | Volgende

1e Kekerstraat 117 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English text below*

Verrassend ruim en strak drie-kamerappartement op de tweede verdieping van circa 91 m² met een heerlijk vrije ligging! Het appartement beschikt over een balkon op het zuidwesten, een berging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage. Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Het appartement is gelegen in de nieuwe woonwijk 'Nieuw Kempering'. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, het Gaasperpark, medische-, sport- en alle andere voorzieningen. Op nog geen drie minuten reisafstand van de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard. Ook ligt het appartement bijzonder centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen (Gooiseweg, A10, A9, A1, A2).

Indeling:

Begane grond:
Bellentableau met brievenbussen, lift naar de tweede verdieping en naar het souterrain met berging.

Tweede verdieping:
Via de galerij op de tweede etage komt u bij de entree van het appartement. Vanuit de hal komt u in de twee ruime slaapkamers, het separate toilet met fonteintje, de nette badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is ruim en licht, de woning is voorzien van zonwering. Via de woonkamer komt u op de zonnige buitenruimte. De moderne keuken in een L-opstelling is voorzien van een keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Tevens is er een berging met wasmachine aansluiting.

Door de gehele woning (m.u.v. de natte ruimtes) ligt een fraaie laminaat vloer.

Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplek op het parkeerdek gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- Drie kamer appartement van ca. 91 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw;
- Ruime eigen berging;
- Gelegen op de tweede verdieping (derde woonlaag), bereikbaar met lift;
- Erfpacht eeuwigdurende afgekocht;
- Professioneel beheerde VvE bestaande uit 84 appartementsrechten;
- Servicekosten incl. parkeerplaats ca. €117 p/m;
- Aanvaarding in overleg.

English text:
Surprisingly spacious and sleek three-room apartment on the second floor of approximately 91 m² with a wonderfully free location! The apartment has a balcony on the southwest, a storage room and a private parking space in the closed garage. Leasehold has been bought off perpetually!

The apartment is located in the new residential area 'Nieuw Kempering'. Very conveniently located for schools, shops, the Gaasperpark, medical, sports and all other facilities. Less than three minutes by car from the Amsterdam ArenA and the ArenA Boulevard. The apartment is also very centrally located in relation to the highways (Gooiseweg, A10, A9, A1, A2).

Layout:

Ground floor:
Call tableau with mailboxes, elevator to the second floor and to the basement with storage.

Second floor:
Through the gallery on the second floor you will arrive at the entrance of the apartment. From the hall you enter the two spacious bedrooms, the separate toilet with sink, the neat bathroom with shower and sink. The living room is spacious and light, the house is equipped with sun protection. Through the living room you enter the sunny outdoor area. The modern L-shaped kitchen is equipped with a ceramic hob, oven and extractor. There is also a storage room with washing machine connection.

The entire house (with the exception of the wet rooms) has a beautiful laminate floor.

You can park your car in your own parking space on the parking deck located at the rear of the apartment complex.

Particularities:
- Three-room apartment of approx. 91 m² (NEN2580 measurement report available);
- Private parking space at the rear of the building;
- Spacious private storage room;
- Located on the second floor (third floor), accessible by elevator;
- Annual lease payments bought off perpetual;
- Professionally managed VvE consisting of 84 apartment rights;
- Service costs incl. Parking space approx. € 117 p / m;
- Acceptance in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-31
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder