Vorige | Volgende

1e Kekerstraat 163 1104VA Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Vraagprijs € 345.000 

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Prachtig licht en ruim 3-kamer appartement van ca. 100 m2 op de 6e (bovenste)verdieping van een appartementencomplex met een eigen berging en parkeerplaats in de onderliggende garage. Unieke kans, want hier is de erfpacht al eeuwigdurend afgekocht! Perfect appartement met ruimte, rust en een fantastisch uitzicht over het nieuwe Gaasperpark.

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Bekijk ook de virtuele tour.

Indeling:
Begane grond: bellentableau met vide intercom installatie en brievenbussen, lift naar de 6e verdieping en trap naar kelder met box en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Zesde verdieping:
Entree, ruime hal met garderobe en toegang tot de zeer ruime L-vormige woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast met vriezer. Tegenover de keuken bevindt zich een berging (wasmachine ruimte), waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Hier hangt tevens de unit voor de mechanische ventilatie. Aan de voorzijde tref je 2 goede slaapkamers, waarvan 1 met kastenwand. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een radiator. In de hal bevindt zich het separate toilet met fonteintje.

Balkon:
Deze woning is voorzien van een riant (inpandig) balkon, gelegen op het zuidwesten, dit betekent al snel in het voorjaar van de eerste zonnestralen genieten. Met een prachtig weids uitzicht over het Gaasperpark en de Johan Cruyff Arena is het heerlijk vertoeven.

Berging:
Onderin het complex heb je de beschikking over een eigen berging, voorzien van elektra.

Parkeerplaats:
Een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, dat is wat deze woning te bieden heeft. Niet elke parkeerplaats is binnen in het complex, maar deze dus wel. Nooit meer krabben in de winter en via de automatische garagedeur, welke op afstand wordt bediend, rijd je dus eenvoudig naar binnen.

Locatie:
De wijk "Nieuw Kempering" is in 2009 gebouwd en ligt tussen het Kantershofpad, de Gaasperplas en de Kromwijkdreef. Winkelcentrum Kameleon is om de hoek met een markt op dinsdag. Nergens in Amsterdam vindt u zoveel parken (Gaasperpark, Bijlmerweide, Bijlmerpark en het Diemerbos) om u heen als in Amsterdam-Zuidoost, het wordt daarom ook wel het groenste stadsdeel van Amsterdam genoemd. Daarnaast is de A9 onder de grond gegaan waardoor nu een gigantisch groot park ontstaat. Voor de sportaccommodaties hoeft u het ook niet ver te zoeken, met om de hoek een atletiekbaan, tennisbanen en fitness mogelijkheden. Met de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en ringweg A10) dicht in de buurt bent u binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam. Ook het openbaar vervoer (metro en bus) en scholen zijn op loopafstand.

Bijzonderheden:
- ruim 3 kamer appartement op de 6e, tevens bovenste, verdieping met prachtig weids uitzicht;
- UNIEK, erfpacht is al eeuwigdurend afgekocht;
- eigen parkeerplaats in afgesloten en overdekte garage;
- direct te betreden;
- gezonde en actieve VvE met servicekosten à € 124,44 p/m;
- niet eigen bewoningsclausule van toepassing;
- direct bij alle uitvalswegen, snelweg A9, Metro en bus;
- direct bij winkelcentrum Kameleon en natuurgebied Gaasperpark / Gaasperplas.

Hebben wij je interesse gewekt en ben je enthousiast over deze woning?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.


*** ENGLISH TRANSLATION ***

Have a look at the virtual tour.

Beautiful light and spacious 3-room apartment of approximately 100 m2 on the 6th (top) floor of an apartment complex with a private storage room and parking space in the underlying garage. Unique opportunity, because here the ground lease has already been bought off forever! Perfect apartment with space, tranquility and a fantastic view over the new Gaasperpark.

Layout:
Ground floor: doorbell panel with vide intercom installation and mailboxes, elevator to the 6th floor and stairs to basement with box and a private parking space in the closed parking garage.

Sixth floor:
Entrance, spacious hall with wardrobe and access to the very spacious L-shaped living room with access to the balcony located on the southwest. The modern open kitchen is equipped with various built-in appliances, such as an induction hob, extractor hood, dishwasher, combination microwave and a fridge with freezer. Opposite the kitchen is a storage room (washing machine room), where the washing machine and dryer can be placed. The unit for mechanical ventilation is also located here. At the front you will find 2 good bedrooms, 1 with wardrobe. The bathroom has a walk-in shower, sink and radiator. In the hall is the separate toilet with hand basin.

Balcony:
This house has a spacious (indoor) balcony, located on the southwest, which means you can enjoy the first rays of the sun in the spring. With a beautiful panoramic view over the Gaasperpark and the Johan Cruyff Arena, it is wonderful to stay.

Salvage:
At the bottom of the complex you have access to your own storage room, with electricity.

Parking spot:
A private parking space in the closed parking garage, that is what this house has to offer. Not every parking space is inside the complex, but this one is. No more scratching in the winter and you can easily drive in via the automatic garage door, which is controlled remotely.

Location:
The "Nieuw Kempering" district was built in 2009 and is located between the Kantershofpad, the Gaasperplas and the Kromwijkdreef. Shopping center Kameleon is around the corner with a market on Tuesdays. Nowhere in Amsterdam will you find so many parks (Gaasperpark, Bijlmerweide, Bijlmerpark and Diemerbos) around you as in Amsterdam-Zuidoost, which is why it is also called the greenest part of Amsterdam. In addition, the A9 has gone underground, creating a gigantic park. You don't have to look far for the sports accommodations either, with an athletics track, tennis courts and fitness options just around the corner. With the main roads (A1, A2 and ring road A10) close by, you are in the heart of Amsterdam within 10 minutes. Public transport (metro and bus) and schools are also within walking distance.

Particularities:
- spacious 3-room apartment on the 6th, also top, floor with beautiful panoramic views;
- UNIQUE, ground lease has already been bought off perpetually;
- private parking space in closed and covered garage;
- can be entered directly;
- healthy and active VvE with service costs of € 124.44 p/m;
- non-occupancy clause does not apply;
- directly at all roads, highway A9, Metro and bus;
- directly at shopping center Kameleon and nature reserve Gaasperpark / Gaasperplas.

Have we aroused your interest and are you enthusiastic about this property?
Then make an appointment quickly for a viewing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-25
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder