Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

1e Kruisstraat 40 1521VP Wormerveer, Wormerveer Noord

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

LET OP! Sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 24 augustus 2020 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als geďnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Laat u verrassen door de ruimte en het fraaie uitzicht van dit heerlijke en recent gebouwde 3-kamerappartement!

Op loopafstand van het Marktplein en de gezellige Zaanbocht vindt u dit riante appartement met ruim 94m2 aan woonoppervlak en maar liefst twee balkons op het zuiden met fraai uitzicht over het water en groen. Het appartement is netjes afgewerkt en beschikt ook over een eigen parkeerplaats onder het gebouw in afgesloten garage met elektrische deur. Tevens is hier de berging te vinden.

Binnen enkele minuten bevindt u zich op de uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Tevens bevindt het NS-station zich in de directe omgeving. Binnen 20 minuten staat u op Amsterdam CS. Aan het Marktplein en de Zaanbocht bevinden zich diverse supermarkten, horeca gelegenheden en winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, tevens is er een markt op woensdag.

Het recent gebouwde appartement met 2 zonnige balkons met fantastisch uitzicht, de privé parkeerplaats en berging op een centrale doch rustige locatie zorgen samen voor een optimaal woongenot.

Kortom een unieke kans! Bel ons voor een bezichtigingsafspraak en wij laten het u graag met eigen ogen zien.

Indeling:

Begane grond: afgesloten entree, bellentableau, lift, trappenhuis en toegang tot de parkeergarage en berging.

3e woonlaag:
Royale hal, toilet, berging met wasmachine aansluiting, meterkast, toegang tot de twee slaapkamers. Tevens is de nette badkamer vanuit de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de luxe woonkeuken. De ruime woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie koopplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven en een vaatwasser. Beide balkons, gelegen op het westen, met gaaf uitzicht zijn bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2007;
- Lift aanwezig;
- Volledig geďsoleerde woning;
- 2 balkons op het zuiden met mooi uitzicht;
- Verwarming middels Intergas HR CV-ketel, bouwjaar 2007;
- Eigen berging en parkeerplaats op de begane grond;
- Servicekosten per maand € 178,-
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning wordt verkocht in opdracht van Woningstichting Parteon.
Woningstichting Parteon neemt de volgende artikelen standaard op in de koopakte:

Verkoper heeft woning nooit bewoond
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte nooit feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 jaar; hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,- (zegge: VIJFTIGDUIZEND EURO).

Anti-speculatiebeding
Indien koper of zijn rechtsopvolgers onder algemene titel het verkochte, binnen 2 jaar na ondertekening van de akte van levering geheel of gedeeltelijk vervreemdt - zowel in juridische als in economische zin - is koper verplicht de door verkoper voor haar rekening genomen kosten verbonden aan de akte van levering aan verkoper terug te betalen, bij niet nakoming of overtreding van deze verplichting verbeurt koper aan verkoper een zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete gelijk aan 10% (tien procent) van de in deze akte genoemde koopprijs. De betaling van deze boete dient te geschieden onmiddellijk bij vervreemding van het verkochte door koper op een nader op te geven bankrekening van verkoper.

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-08-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder