Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

1e Rozenstraat 2 1614SB Lutjebroek, Lutjebroek

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
87 m²

Omschrijving

De volgende bouwnummers zijn verkocht onder voorbehoud: 1, 3, 7, 8 en 9.
De overige bouwnummers zijn onder optie, voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij mogen u aanbieden dit fraaie nieuwbouwproject "Het Odulphusof" te Lutjebroek.

9 duurzame LEVENSLOOPBESTENDIGE nieuw gebouwde woningen met eigen parkeerplaats aan op de plek waar thans Sportschool Ernst van der Zee is gevestigd aan de 1e Rozenstraat 2.
Gebruiiksoppervlakte 77 tot en met 99m2
Koopaanneemsom van € 277.500,- tot en met € 318.000,- v.o.n.

Met een knipoog naar het verleden zal op dit schiereilandjeaan de 1e Rozenstraat 2 waar destijds De Odulphus Mavo stond, begin 2021 gestart gaan worden met de bouw van een 9 tal levensloop bestendige 55+ woningen.
Het kleinschalige project zal Het Odulphushof gaan heten, met een knipoog naar de Odulphus Mavo die hier ooit gevestigd was.

Een super locatie! Een rustig, veilig hofje met een eigen parkeerplaats bij iedere woning en rondom doorvaarbaar water. Deze waterrijke omgeving leent zich uitstekend voor een boottochtje. Gezellig de picknick mand met hapjes en drankjes mee en voor u het weet ziet u de contouren van Enkhuizen al liggen. Ook zit u zo op de A7 en dus ook zo in Alkmaar, Amsterdam of Egmond aan Zee. Middenin het dorp, op loopafstand van de supermarkt, het dorpshuis, café de Paus en bij de beide buurgemeenten winkelcentra en NS station.

En zo ontstond ‘Het Odulphushof’

Middels een centrale toegangsweg rijd u het Odulphushof op.
Omzoomd door een nieuw aan te leggen beschoeiing en een geheel nieuw aangeplante groenborder met klimop hagen, knotwilgen, groenblijvende bodembedekkers en 3 berken waartussen plaats voor de extra fietsenstalling.
Iedere woning heeft standaard een eigen parkeerplaats op het terrein.

De hoofdentree tot de woningen gaat via een centrale entree alwaar middels een videofoon installatie vanuit de eigen woning gekeken kan worden wie er “voor de deur staat”. Wel zo veilig! Ook bevinden de brievenbussen zich op deze plek.
Middels het centrale hof komt u bij de entree van iedere afzonderlijke woning.

Aangezien er verschillende typen in dit plan zijn opgenomen, sommen wij hieronder een algemene indeling voor u op. Let wel, deze kan dus per woning een iets afwijken!
Voordeur, hal met zowel uitpandig - alsook inpandig bereikbare berging (waar opstelling voor de elektrische fietsen mogelijk is). Meterkast, separaat toilet met soft close hangcloset en wasbakje (betegeling in luxe tegel). De woonkamer is een plaatje! Direct springen enkele fraaie details in het oog:
De open trappartij met vide hetgeen een ruimtelijk, luxe gevoel verschaft.
Daarnaast is deze vide tesaam met de raampartijen en openslaande tuindeuren gewéldige “lichtbrengers” . Omdat de makelaar middels feed back van andere nieuwbouw projecten heeft geanalyseerd dat de keuze voor een inbouwkeuken erg individueel gericht is, is er binnen dit project gekozen dat er standaard een keukenblok wordt aangebracht. Echter bent u geheel vrij om bij een keukenspecialist zelfstandig uw keukeninrichting te kiezen.
De aannemer heeft getracht middels een meerwerk optie een geweldig keukenaanbod te doen: Het luxe merk Bribus gaat u als koper geweldig vinden! De inbouw apparatuur is van het merk Bosch en dus van A-kwaliteit. Wij noemen de inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. U kunt uit maar liefst 3 kleurstellingen kiezen bij de koper begeleider. De achterwand van de keuken zal gelijk zijn aan het werkblad.
De badkamer is tot plafond betegeld in een luxe witte grote wandtegel en antraciet grote vloertegel. Grohe thermo douchekraan, douchedrain groot,
luxe wastafelmeubel met spiegel tot plafond.
De openslaande tuindeuren geven u toegang tot uw privé tuin. Een terras wordt aangelegd en bij de oplevering omzoomd door een beukenhaag. Daarnaast komt er ook een sier-appelboompje in te staan. De appel verwijst naar het logo van het Odulphusmavo van destijds en staat onder meer voor vrede.
En dat is wat wij de toekomstige bewoners wensen: een vredige woonplek!

Op de verdieping is een hobbykamer op de vide welke tevens toegang heeft tot een het dakterras welke intern gericht is. Zo heeft elke bewoner de kwaliteit van de ochtend- en avondzon. Er is een extra slaap-/werk-/hobbykamer aanwezig zodat de woning ook “breed” bruikbaar is. Sommige woningen hebben een tweetal slaap-/werk-/hobbykamers.

De ambitie is hoog: A++ woningen. Dit staat synoniem voor “bijna energie neutrale woningen”. En dat is gelukt!
Iedere woning wordt optimaal geïsoleerd, zogezegd in een fijne warme jas gegoten. Daarnaast gaat de energie rekening lekker omlaag doordat iedere woning met zonnepanelen wordt uitgerust.
Natuurlijk gasloos waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan de CO2 doelstellingen voor 2050.
En vooral is het ZEN voor de maandelijkse energierekening. De woningen hebben allemaal een A-label; hoger kan niet, goed voor het milieu én de portemonnee!

Overal vloerverwarming
De gehele begane grondvloer – alsmede de verdiepingsvloer wordt voorzien van een duurzame vloerverwarming.
Altijd warme voetjes. Hoe lekker is dat!
Dus ook in de badkamer en in het toilet!
Deze duurzame vorm van verwarmen heeft als neven voordeel dat er geen radiatoren of convectoren meer in het zicht zijn. Dat biedt veel woonvrijheid ten opzichte van het indelen van het interieur. De woningen worden gemonitord conform NOM -keur en voorzien van individuele warmtepompboilers voor de warmwatervoorziening.

Groen is Doen
Bij de ontwikkeling is veel aandacht geschonken aan de groenvoorziening. Door natuurlijke biodiversiteit in het gebied aan te brengen, wordt de lucht vol goede energie gevuld. Dit is onze bijdrage om voor een lange periode vitaal te blijven. Daarnaast kunnen de insecten, vogels en bijen eveneens lekker leven. Een mooie wisselwerking. De tuinaanleg is ontworpen en zal worden aangelegd door een tuinarchitect. Dit geldt voor de beplanting in de border van de nieuw aan te leggen beschoeiing. U wordt ontzorgd: voor het algemene groenonderhoud zal er 2x per jaar een hovenier langskomen. Iedere woning betaald daarvoor een kleine bijdrage aan servicekosten.
Per woning wordt daarnaast iedere tuin voorzien van een bestraat terras en beukenhaag. Tevens krijgt iedere bewoner een sier-appelboompje. Dit symbool was destijds ook vervat in het logo van de Odulphus Mavo.
De daken worden voorzien van duurzame sedum dakbedekkingen. Deze hebben super veel voordelen: het isoleert, het blijft warm, het koelt in de zomer, het heeft een lange levensduur. Allemaal voordelen dus!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Perceeloppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder