Vorige | Volgende

2e Dorpsstraat 30 + 30a 3701AB Zeist, Centrumschil-Zuid

Vraagprijs € 1.200.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
277 m²
Aantal kamers
8

Omschrijving

Kleine zaken. Grote zaken.
Je doet ze op het Postkantoor.

Op de eerste en tweede etage van het voormalige Postkantoor van Zeist, aan één van de bekendste lanen in Zeist wordt dit bijzondere project gerealiseerd. Het project zal bestaan uit één hoogwaardige en luxe appartement over twee woonlagen (of twee separate appartementen verdeeld over de beide woonlagen). Momenteel is het pand in gebruik als kantoorruimte, op de begane grond is er horeca aanwezig. Tevens heeft het pand een (Rijks) Monumentale status toegewezen gekregen.

De eerste woonlaag heeft een royale buitenruimte van circa 30 m². Het torentje van dit prachtige pand zal betrokken kunnen worden bij de tweede woonlaag tot een buitenruimte. Tevens is er op de tweede woonlaag technisch een extra buitenruimte te realiseren door middel van een loggia (inpandig balkon), afhankelijk van de toestemming overheid in verband met de monumenten status. De indeling van beide verdiepingen staat nog niet vast, er is wel een basisplan bedacht. Samen met de verkoper kunt u bepalen hoe u de verbouwing wilt laten realiseren. Tevens is er per woonlaag een parkeerplaats op een achter gelegen terrein te koop en/of te huur.

1 ROYAAL APPARTEMENT

Nr 30 + 30a:
- Zeer ruime appartement met een woonoppervlakte van circa 277 m²
- Riant dakterras op de eerste etage en torentje
- Woonkeuken
- Royale woonkamer
- Standaard twee badkamers
- 4 slaapkamers
- Eventueel zijn er ook 2 werkkamers te realiseren
- Er is een airco aanwezig op de tweede woonlaag
- De eerste woonlaag heeft een energielabel A, de tweede woonlaag een energielabel B

VvE:
Er is een VvE opgericht voor het onderhoud van het pand, tevens is er een MJOP opgemaakt, de servicekosten zijn:
nr 30 € 450,00
nr 30a € 430,00

Bijzonderheden:
- Er is een anti-speculatiebeding van toepassing op het appartement voor 3 jaar na eigendomsoverdracht
- Een deel van appartement 30 is bij de eerdere renovatie geïsoleerd, het grootste gedeelte van de gevels van 30A is bij de renovatie geïsoleerd.

De artist impressies zijn indicatief en puur om voor u een duidelijker beeld te vormen over de verschillende mogelijkheden van de prachtige ruimtes. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze impressies. Er wordt door de verkoper een budget beschikbaar gesteld voor de transformatie naar wonen. De informatie hierover krijgt u bij de bezichtiging van de begeleidende makelaar.

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website, de website van de woning (zie hiervoor de brochure) en uiteraard via Funda.

Deze woning is voor de m² gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. De m³ is niet gemeten en is door ons geschat en dus indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-25
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
277 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8

Energie

Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder