Vorige | Volgende

2e Dorpsstraat 30 3701AB Zeist, Centrumschil-Zuid

Vraagprijs € 675.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
154 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Kleine zaken. Grote zaken.
Je doet ze op het Postkantoor.

Op de eerste etage van het voormalige Postkantoor van Zeist, aan één van de bekendste lanen in Zeist wordt dit bijzondere project gerealiseerd. Het volledige project zal bestaan uit twee separate appartementen verdeeld over de beide woonlagen of één hoogwaardige en luxe appartement over twee woonlagen. Dit specifieke appartement is gelegen op de eerste woonlaag. Momenteel is het pand in gebruik als kantoorruimte, op de begane grond is er horeca aanwezig. Tevens heeft het pand een (Rijks) Monumentale status toegewezen gekregen.

De eerste woonlaag heeft een royale buitenruimte van circa 30 m². De indeling staat nog niet vast, er is wel een basisplan bedacht. Samen met de verkoper kunt u bepalen hoe u de verbouwing wilt laten realiseren. Tevens is er een parkeerplaats op een achter gelegen terrein te koop en/of te huur.

Nr 30:
- De eerste woonlaag heeft een woonoppervlakte van circa 154 m²
- Standaard één badkamer per appartement
- Riant dakterras op eerste etage
- Woonkeuken
- Royale woonkamer
- Twee slaapkamers
- Energielabel A

VvE:
Er is een VvE opgericht voor het onderhoud van het pand, tevens is er een MJOP opgemaakt, de servicekosten zijn:
nr 30 € 450,-

Bijzonderheden:
- Er is een anti-speculatiebeding van toepassing op het appartement voor 3 jaar na eigendomsoverdracht
- Een deel van het appartement 30 is bij de eerdere renovatie geïsoleerd

De artist impressies zijn indicatief en puur om voor u een duidelijker beeld te vormen over de verschillende mogelijkheden van de prachtige ruimtes. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze impressies. Er wordt door de verkoper een budget beschikbaar gesteld voor de transformatie naar wonen. De informatie hierover krijgt u bij de bezichtiging van de begeleidende makelaar.

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website, de website van de woning (zie hiervoor de brochure) en uiteraard via Funda.

Deze woning is voor de m² gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. De m³ is niet gemeten en is door ons geschat en dus indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-25
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
154 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder