Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

2e Kekerstraat 30 1104VB Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
118 m²

Omschrijving

Ruime en lichte eengezinswoning (tussenwoning) van bijna 100 m² woonoppervlakte met drie slaapkamers en een heerlijke diepe en mooi aangelegde achtertuin van ruim 50 m² gelegen op het zonnige zuidwesten in de rustige wijk Nieuw Kempering. De woning is gebouwd in 2007, is goed onderhouden en direct te betrekken. In 2018 hebben de huidige eigenaren de woning nog op vele punten verbeterd onder andere door het stucen van de wanden, vernieuwen van de vloeren (laminaat, tegels en vloerbedekking) en binnen alles opnieuw geschilderd.
De woning beschikt op dit moment al over een ruime woonkamer en 3 goed formaat slaapkamers maar de woning beschikt ook nog over mogelijkheden om het woonoppervlakte eventueel te vergroten. Denk hierbij aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning maar ook een opbouw behoort tot de mogelijkheden.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk in Amsterdam Zuidoost. Wonen in Zuidoost voldoet aan alle eisen die je aan een woonwijk mag stellen: winkels, scholen, crèches, openbaar vervoer én wandel- en fietspaden door groene oases, zoals recreatieplas Gaasperplas en parken als Gaasperpark en Nelson Mandelapark. Al deze faciliteiten die een gezin zich kan wensen, bevinden zich op loopafstand van de woning. Voor de dagelijkse boodschappen is er het nabijgelegen winkelcentrum "de Kameleon", waar tevens op dinsdag markt is.

Op fietsafstand liggen onder andere het winkelcentrum Amsterdamse Poort, de Pathé bioscoop en AFAS live. Het openbaar vervoer (bus en metro) ligt letterlijk om de hoek met metrostation Kraaiennest, tevens is reizen met de trein vanaf het NS Intercitystation Bijlmer/Arena vanuit deze woning ook eenvoudig te doen.
Uitvalswegen zijn in de nabije omgeving van de woning (de A10, A9, A1 en A2) en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur en dit is gratis.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met bergkast voor garderobe, meterkast met unit voor de stadsverwarming, separaat toilet met fonteintje, trap naar 1e etage en toegang tot de ruime en lichte doorzonwoonkamer met half open keuken. De keukenopstelling is uitgevoerd in een lichte kleur en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.
Vanuit de ruime woonkamer van circa 27 m² bereikt u de heerlijke ruime achtertuin gelegen op het zuidwesten.

1e etage:
Via de trap bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de riante ouderslaapkamer van ca. 14 m² en de moderne, geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog 2 goed formaat kinderslaapkamers van ca. 13 m² en 7 m². Op de overloop is nog een ruime bergkast aanwezig waar eventueel ook nog een separaat 2e toilet gerealiseerd zou kunnen worden.

Buiten:
Zeer royale achtertuin van ca. 50 m² welke fraai is aangelegd en gelegen op het zuidwesten. Dit is de beste zonligging omdat u hier 's middags en 's avonds van de zon kunt genieten. Tevens is er achter in de tuin nog een vrijstaande houten berging van ca. 6 m² en een achterom.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 95,9 m² (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Bouwjaar 2007;
- De woning heeft een voorlopig energielabel A, het definitieve wordt aangevraagd;
- Royale achtertuin van ca. 50 m² op het zuidwesten met ruime berging;
- Verwarming middels stadsverwarming en volledig geïsoleerde woning;
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met autoluwe straten en speelvoorzieningen;
- Gratis parkeren en veel parkeergelegenheid direct voor de deur;
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000. De canon bedraagt € 2.329,78 per jaar (belastingaftrekbaar) en kan voor het eerst worden herzien op 30-06-2056;
- Aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen is in 2019 aangevraagd*;
- Uitstekende ligging ten opzichte van winkels;
- Openbaar vervoer (bus en metro) op loopafstand en nabij uitvalswegen;
- Oplevering in overleg.

*De aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht is in 2019 aangevraagd bij de gemeente. Hierdoor zijn de gunstige overstaptarieven gereserveerd. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de pip-oriëntatie welke de gemeente aan de huidige eigenaren heeft toegestuurd en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2056: € 126,86 per jaar (excl. indexering en notariskosten);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2056 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 2.020,- direct (exclusief notariskosten).
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 50.870,- direct (exclusief notariskosten).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Perceeloppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder