Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

3e Kekerstraat 16 1104VC Amsterdam, Bijlmer-Oost (E, G, K)

Huurprijs € 725 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen in een seniorencomplex in Amsterdam Zuidoost. Op een steenworp afstand van het station Kraaiennest.

Object:
Oppervlakte van ca. 71 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Bestemmingsplan:
De locatie is aangewezen als kantoorruimte. Als huurder dien je te passen binnen de context van dit complex en de doelgroep. U kunt bij de gemeente Amsterdam, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
- Pantry
- CV-installatie

Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening
van huurder.

Bereikbaarheid:
De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer (metro en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u gratis kunt parkeren.

Huurprijs: € 725,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 39,20 excl. BTW per maand.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Energiekosten:
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten:
Verhuurder brengt een bedrag van €350,- exclusief B.T.W. in rekening bij huurder voor administratiekosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

B.T.W.:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
Nader overeen te komen

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).

Oplevering:
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-05-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De E-buurt is een groene wijk in Amsterdam-Zuidoost met veel eengezinswoningen. Er wonen zo’n 1.600 mensen. Daar komen nog eens 176 woningen bij, in de nieuwe woonbuurt Emerald tussen de Daalwijkdreef en de buurt Egoli. In de E-buurt zijn drie basisscholen die samen een Brede School vormen plus een kinderdagverblijf. Ook De Polsstok, de ‘sportiefste basisschool 2015’ in Nederland, is hier gevestigd. In de vijver bij de kruising met het Strandvlietpad staat het monumentaal buitenkunstwerk ‘Yellow Wings’ van Loes van der Horst en Mick Eekhout. De G-Buurt is een buurt in Amsterdam-Zuidoost. In deze levendige en groene buurt in Amsterdam-Zuidoost wonen zo’n 12.820 mensen. Het is het hart van de vernieuwde Bijlmermeer. Met de K-buurt deelt de G-buurt het Bijlmermuseum. Hier is de oorspronkelijke hoogbouw bewaard gebleven en het parklandschap in tact gelaten. Winkelcentrum Ganzenpoort is het centrum van de buurt, vooral tijdens de beroemde zaterdagmarkt. In de nabijheid hiervan bevinden zich naast kinderboerderij Gliphoeve en businesscentrum No Limit veel andere instellingen. Metrostation Ganzenhoef verbindt de buurt met de rest van de stad. In de G-buurt zijn twee middelbare scholen en twee basisscholen gevestigd. In natuurgebied Bijlmerweide vangt stichting De Toevlucht vogels en zoogdieren op. In de K-buurt wonen ruim 12.000 mensen. Kantershof heeft laagbouw uit de jaren ’70, met grotere koopwoningen. Ook staan in de buurt gerenoveerde hoogbouwflats in honingraatstructuur, kenmerkend voor de oorspronkelijke Bijlmermeer. De meeste flats zijn vervangen door eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis. De K-buurt is groen, heeft veel voorzieningen en vijf basisscholen. Zo heeft winkelcentrum Kameleon elke dinsdag markt. Metrostation Kraaiennest is uitgeroepen tot mooiste metrostation van Zuidoost.