Vorige | Volgende

3e Kekerstraat 51 1104VC Amsterdam, K-buurt Zuidwest

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
118 m²

Omschrijving

Indien u een afspraak wilt maken voor een bezichtiging graag via FUNDA "contact met de makelaar". Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Woonoppervlakte: circa 96 m²
Bouwjaar: 2007
Tuinligging: noordoosten
Aantal kamers: vier
Aantal slaapkamers: drie
Perceelgrootte: 118 m²

Omschrijving van de woning en locatie
In het kleinschalig nieuwbouwwijk Nieuw Kempering ligt deze eengezinswoning met eenvoudige diepe tuin (moet nog worden aangelegd) gelegen op het noordoosten. De woning heeft een woonkamer en 3 slaapkamers. Het nieuwe winkelcentrum en de ontsluitingswegen A-1, A-2, A-9 en A-10 liggen zeer centraal tov van de woning. Ook het openbaar vervoer zijnde de metro en bus liggen op luttele minuten loopafstand van de woning. Kracht van deze woning is dat er op de 2de verdieping nog gebouwd kan worden na toestemming van bevoegd gezag.

Indeling en details
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer, open keuken voorzien van keramische kookplaat, magnetron, oven en vaarwasser;
1ste verd. overloop, 3 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel en WMA, bergkast

Details
Kozijnen en beglazing: van hout en voorzien van dubbele beglazing
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Erfpacht: tijdvak 2056, jaarlijkse indexering, canon tot 1 juli 2021 € 2.369,39

Belangrijke pluspunten van de woning
- Rustig gelegen in een kindvriendelijke straat.
- Speelgelegenheid voor de deur.
- Diverse faciliteiten op loopafstand.
- Veel P-gelegenheid nabij de woning.
- Mogelijkheid om op te bouwen

Aanvaarding
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Perceeloppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder