Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

3e Oosterstraat 32 1211LN Hilversum

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
73 m²

Omschrijving

Sfeervol woonhuis gelegen in een rustig straatje in het centrum van Hilversum.

Indeling : entree, hal met toegang naar kleine provisiekelder, lichte woonkamer (ca. 26 mē) met hoge ornamentenplafonds en openslaande deuren naar de patiotuin aan de achterzijde (zuid). Door de hoge plafonds voelt de woonkamer lekker ruim en licht. Eenvoudige keuken met inbouwapparatuur eb doorloop naar het toilet. Achter de woning bevindt zich een stadstuin / patio dat op het zuiden is gericht.

Op de eerste verdieping zijn twee goed formaat slaapkamers aanwezig. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is uitgerust met een ligbad, aparte douche en een wastafelmeubel. Er is ook nog een bergzolder aanwezig (via een vlizotrap te bereiken). Via de overloop op de eerste verdieping is ook het dakterras bereikbaar.

Het stadspark "De Oude Haven" ligt om de hoek en ook winkels zijn op loopafstand. Opvallend aan deze jaren twintig hoekwoning de aangename lichtval in de woonkamer, de sfeervolle details en het gezellige straatje. Deze woning verkeert in nette staat van onderhoud, maar er zijn wel wat aandachtspunten voor de nieuwe eigenaar. De woning is verder voorzien centrale verwarming en deels isolatieglas.

Hoewel deze woning praktisch in het centrum ligt, is het toch een bijzonder rustige straat met nauwelijks verkeer. De ligging is gunstig ten opzichte van het treinstation (5 minuut fietsen). Ideaal voor mensen die met de trein richting Utrecht (14 minuten) of Amsterdam (33 minuten) reizen. De winkels (Havenstraat, de Gijsbrecht van Amstelstraat of het centrum) zijn zelfs op loopafstand. Ook natuurliefhebbers en buitensporters komen aan hun trekken met bos en heide in de nabijheid. Voor de autorijders ligt de A27 op iets meer dan vijf minuten rijden.

Een ideaal huis voor starters of kleine gezinnen.

Bijzonderheden:
- ideaal voor 2-3 persoons huishoudens
- centrale ligging maar in een autoluwe straat
- kleine maar zonnige patiotuin
- ruime, lichte woonkamer
- karaksteristieke uitstraling
=========================================================================

Welcoming home situated on a quiet street in Hilversum's city center.

Layout: entrance, hall opening to a small cellar, bright living room (ca. 26 sqm) with tall molded ceilings and French doors to the patio garden at the rear (south-facing). Its tall ceilings lend the living room a fantastic light and airy feel. Basic kitchen with appliances and access to the restroom. There. is a city garden/ south-facing garden at the rear.

The first floor accommodates two good-sized bedrooms. The bathroom, with a contemporary design, is equipped with a bathtub, separate shower and a vanity. The property also includes a storage attic (accessible via a loft ladder). The landing on the first floor opens to the roof deck.

City park "De Oude Haven" is around the corner and shops are within walking distance. This 1920s home has exceptional daylight entry in the living room, the property features beautiful architectural details and is situated on a lovely street. Although the home is well-maintained, some aspects do need to be addressed by the new owner. The property is fitted with central heating and partial insulation glazing.

Despite its location practically in the city center, the street itself is nevertheless quiet and there is little traffic. The location is favorable relative to the train station ( 5 minutes' cycling distance). Ideal for train commuters to Utrecht (14 minutes) or Amsterdam (33 minutes). Shops (Havenstraat, Gijsbrecht van Amstelstraat and the city center) are all within walking distance. The location caters to the wishes of those seeking nature and outdoor sports options: the property is close to the woods and heathlands. For car commuters, the A27 is just a little over a five-minute drive away.

An ideal home for first-time buyers or small families.

Specifications:
- ideal for 2-3 person households
- central location on a low-traffic street
- small but sunny patio garden
- spacious, bright living room
- characteristic look and feel
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Perceeloppervlakte
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel ‘mediastad’ genoemd. De gemeente telt een relatief groot aantal meest 19e-eeuwse, meest middelgrote villa's. In de gemeente zijn vanaf ongeveer 1850 zes zogenaamde 'villaparken' aangelegd, waarvan de eerste aaneengesloten serie in Noordwest-Hilversum bij de voormalige buitenplaatsen Wisseloord en Quatre Bras en hebben als grenzen het Media Park, Spanderswoud, Corversbos, ‘s-Gravelandseweg en Jacobus Pennweg. Verschillende delen van Hilversum zijn een beschermd stadsgezicht: Plan Oost, Hilversum-Zuid en Noordwestelijk Villagebied. Hilversum telt ruim 200 rijksmonumenten, meer dan 750 gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder