Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

A. Hofmanweg 40 2031BL Haarlem, Waarderpolder

Vraagprijs € 1.150.000 

Bewaar object

Omschrijving

Het vrijstaande pand aan de A. Hofmanweg 40 is gebouwd omstreeks 1988. Het complex bestaat uit twee gebouwdelen, een kantoren- en een bedrijfshaldeel.
Het complex heeft moderne voorzieningen, zoals een luchtbehandelingsinstallatie en airco-units. In de gevel zijn gemoffelde aluminium kozijnen/ramen met dubbele beglazing. Ter plaatse van de bedrijfshal zijn drie overheaddeuren, waarvan twee elektrisch bedienbaar.

Het linker bouwdeel bestaat uit een begane grond en eerste verdieping met de volgende indeling.
Begane grond: centrale entree met open trap naar eerste verdieping, receptie/ontvangstruimte en showroom alsmede verschillende spreek- en vergaderruimten. Kantineruimte met keuken en toegang naar terras aan de achtergevelzijde met uitzicht over het natuurgebied Penningsveer.
Eerste verdieping: grote hal met toiletgroep en pantry waaraan verschillende kleinere en één grote kantoorruimten. Verder een doorgang naar de server- en technische ruimte.

Het rechter bouwdeel bestaat uit één bouwlaag, gelegen ongeveer 1 meter boven maaiveld, en betreft een grote open ruimte die als opslag of assemblage-/productieruimte kan worden gebuikt. De vloer is afgewerkt met een gietvloer. In deze ruimte is een klein kantoor. Als dat wenselijk is kan hierin ook kantoorruimten worden gerealiseerd; er is een omgevingsvergunning verstrekt.

Het verhuurbaar vloeroppervlak bestaat uit:

linker bouwdeel:
begane grond ca 420 m²
eerste verdieping ca 410 m²

rechter bouwdeel:
hal met kantoor ca 583 m²

Totaal circa 1.413 m²
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-11-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's