Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

A.J. Krophollerstraat 30 1064DB Amsterdam, Noordoever Sloterplas

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object

Omschrijving

Bijzonder leuk gelegen en hoogwaardig afgewerkt 3-kamer dubbel benedenhuis van maar liefst 111 m2.

De woning met terras en tuin is gelegen in de mooie en bijzonder sfeervolle woonwijk ‘Het Noorderhof’. De fraaie architectuur kenmerkt deze wijk. Zo ook deze unieke woning met karakteristieke elementen en een ruimtelijke indeling. Het appartement is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van dit kleinschalige complex en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Begane grond: Je komt binnen via de eigen entree in de hal met de meterkast en het eerste separate toilet. Vanuit de hal bereik je de woonkamer met de in 2013 vernieuwde open keuken. De strakke greeploze keuken is voorzien van bijna alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereik je de op het westen gesitueerde tuin. De berging is naast de woning gelegen.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop bereik je de in 2007 hoogwaardig afgewerkte badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel en het tweede toilet, een berging met de wasmachine aansluiting en de 2015 geplaatste CV installatie en als laatste de 2 slaapkamers (voorheen 3). Vanuit de meest ruime slaapkamer bereik je het tevens op het westen gesitueerde terras.

Voor een verdere indruk van indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Een wijk in een wijk, zo kan het Noorderhof het beste omschreven worden. De harmonieuze sfeer van de kindvriendelijke woonwijk contrasteert met de drukte van een stedelijke omgeving. De drie grote "poorten" in de hogere blokken geven toegang tot het Noorderhof. Daarbuiten bevindt zich de stad met de belangrijke voorzieningen zoals een diversiteit aan winkels (o.a Plein ’40-’45), scholen en recreatiemogelijkheden zoals het Sloterpark, de Sloterplas en het Sloterparkbad. Met de auto kunt u de woning tevens goed bereiken, de A10 is binnen enkele minuten aan te rijden en Schiphol ligt op slechts 7 km afstand. Voor en rondom de woning vindt u voldoende parkeergelegenheid in de autoluwe straten. Het openbaar vervoer is subliem te noemen, tram 7, 13 en 14 stoppen vlak om de hoek en van daar bent u in 20 minuten op de Dam of het Leidseplein!

Het karakter van de wijk is groen, zo is er de tuin van de bestaande kerk, maar ook de kleine pleintjes en speelplaatsen, de binnentuinen en de straten in de rest van de wijk zijn bedekt met groen. In deze wijk staan woningen waarvan er geen twee gelijk zijn. Ieder huis heeft een unieke gevel die het een individueel karakter geeft. Maar ondanks alle verschillen vormen de huizen een eenheid en zorgen ze voor een verrassend gevarieerd straatbeeld.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 1 juli 2047. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Maisonnette
- Bouwjaar 1998
- Woonoppervlakte bedraagt 111 m2
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-07-2047
- Serivekosten bedragen € 144,84 (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Volledig geïsoleerd
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart A.J. Krophollerstraat 30 1064DB Amsterdam, Noordoever Sloterplas

naar A.J. Krophollerstraat 30 1064DB Amsterdam, Noordoever Sloterplas
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand