Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aaf Bouberstraat 2 1065LS Amsterdam, Sloten/Slotervaart/Osdorp

Vraagprijs € 209.500 

Bewaar object

Omschrijving

Instapklaar, verrassend veel woonruimte, sfeervol en een heerlijke zonnige tuin op het zuiden! Dit zijn absoluut de kenmerken van deze strak afgewerkte appartement met 2 slaapkamers, luxe keuken en een perfecte ligging!

Zie jij jezelf hier al wonen? Wacht dan niet te lang met bezichtigen, want verkocht is verkocht!

Wonen
De woonkamer is lekker licht en ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een grote hoekbank. Het hele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en strak gestuukte wanden.

Koken
De keuken is luxe en geplaatst in een stoere, donkere kleur. Hierdoor krijgt de ruimte een sfeervolle uitstraling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en vanuit hier heb je toegang tot de tuin.

Tuin
Via de keuken is de gezellige tuin van maar liefst ca. 75 m2 te bereiken. Deze is gelegen op het zonnige zuiden, waardoor je hier de hele dag door kunt genieten van de zon! Zie jij jezelf al zitten?

Slapen
In dit leuke huis zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig. Beide kamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle kamers zijn lekker licht en netjes afgewerkt.

Badkamer
In de hal vind je het toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast en de badkamer. De badkamer is strak en stijlvol afgewerkt met lichte tegels. Verder beschik je hier over een douche en een wastafel.

Locatie
De ligging van dit appartement is perfect! Deze is gelegen nabij het openbaar vervoer, winkels (Sierplein) en op 10 minuten fietsafstand is het Vondelpark te bereiken. Gezellig picknicken of juist een rondje joggen, kan hier optimaal!


VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt of de keuken en de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 113 p/m
Aanmeldingsdatum
29-03-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Kaart Aaf Bouberstraat 2 1065LS Amsterdam, Sloten/Slotervaart/Osdorp

naar Aaf Bouberstraat 2 1065LS Amsterdam, Sloten/Slotervaart/Osdorp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand