Aagje Dekenlaan 25 1187BJ Amstelveen, Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp

Bewaar object

Omschrijving

(English description below)

Fraaie en moderne, uitgebouwde eengezinswoning met een totaal oppervlak van 132 m2 plus een zonnige tuin op het westen, gelegen in gewilde woonwijk. Deze nieuwe uitgevoerde woning is tevens voorzien van diverse extra’s zoals een luxe en ruime keuken, extra dakkapel, vloerverwarming per kamer geregelde thermostaat en nog veel meer. De woning is aanmerkelijk ruimer dan de gemiddelde woning op deze locatie, we nodigen u dan ook van harte uit voor een bezichtiging.

Locatie
Aan de rand van het prachtige Amsterdamse bos maar ook op steenworp afstand van het centrum van Amstelveen en Amsterdam ligt de wijk Bovenkerk. De afgelopen jaren is er in Bovenkerk veel gebouwd en het gebied krijgt dan ook steeds meer vorm. Ondanks alle vernieuwingen blijft Bovenkerk, ook in de nieuwe situatie, een echt dorp met veel groen.

De woning is gelegen op loopafstand van het Amsterdamse Bos, de Poel en in de directe nabijheid van diverse scholen, kinderopvang, supermarkt en diverse horecavoorzieningen.
Stadshart Amstelveen is snel bereikbaar met de fiets of met openbaar vervoer; bus of metro. Amstelveen is met haar goede scholen, vele recreatieve, culturele en sportieve voorzieningen en uitgebreide horecagelegenheden in het Stadshart, een bruisende woonomgeving met een concentratie aan grote internationale werkgevers. Amsterdam ligt op minder dan 10 kilometer afstand en de snelwegen A9, A10, A4 en A2 zijn snel bereikbaar.

Begane grond
De uitgebouwde woonkamer is voorzien van houten vloer en trapkast. Er bevindt zich een luxe open keuken voorzien van alle gewenste apparatuur, zoals oven, magnetron, vaatwasser, een grote koelkast, vriezer, 5-pits gasstel, afzuigkap, composiet keukenblad en een Quooker.
Via dubbele schuifdeuren in de woonkamer bereikt u de tuin. De tuin ligt op het westen en is voorzien van een houten berging.
De hal is voorzien van meterkast, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de toilet.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, tweede toilet en diverse (spiegel)kasten.

Tweede verdieping
Door de brede dakkapel heeft de tweede verdieping 2 kamers, een met een wastafel, en ook diverse bergruimtes. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden;
- houten kozijnen met dubbel glas;
- de buitenzijde is aug./sep. 2016 geschilderd;
- totaal woonoppervlak circa 132 m2;
- plafondhoogte 2,65 meter;
- 5 slaapkamers;
- uitgebreide keuken (voorzien van de gewenste apparatuur, o.a. Quooker);
- houten vloer in woonkamer;
- vloerverwarming en per kamer een individuele thermostaat;
- tuin op het westen;
- energielabel A;
- levering in overleg.


English description:

Modern, extended family house with 132 m2 living area in addition to a sunny garden facing west in a desired area. This new house has several extras, such as a luxurious and spacious kitchen, more extensions, all rooms have heated floors, and more. This house is more spacious than the average house in this area, and you are welcome to make an appointment to view the house.

Location
Bovenkerk is located on the edge of the beautiful Amsterdamse Bos, but also on short distance from Amstelveen shopping mall. The last period several houses are built in Bovenkerk and the area has become more modern and very desired.
The old street pattern is as it has always been with a lot of green areas. The houses are designed based on a garden principle; short rows of houses, pointing roofs and colorful building bricks.

The Amsterdamse Bos, de Poel, schools, day cares, supermarkets and several cafes and restaurants are within walking distance. The shopping mall of Amstelveen is a few minutes away with the bike, car or public transportation (bus or metro).
Amstelveen has highly ranked schools, several cultural attractions and sports schools in addition to several international companies.
Amsterdam is less than 10 km away and the highways, A9, A10, A4 and A2, are easily accessible.

Ground Floor
The extended living room with wooden floor includes a storage room and double sliding doors to enter the garden.
There is a luxurious and spacious kitchen inclusive all desirable equipment such as, oven, microwave, a large fridge, freezer, dishwasher, 5 gas cooking plates, exhaust hood and a Quooker.
The hall includes a meter cabinet and access to the toilet. There is a shed in the garden.

First Floor
There are three bedrooms on the first floor, and a bathroom with shower, toilet, washbasin and (mirror) cabinets.

Second Floor
The broad extension creates the space for two additional rooms, one with a washbasin, in addition to sufficient storage rooms. Outside of the sleeping rooms there is space for the washing machine and dryer.

Please Note;
- wooden window frames with double glazing;
- outside paintwork is done in Aug./Sept. 2016;
- total living area of about 132 m2; x
- ceiling height 2,65 meter;
- 5 bedrooms;
- luxurious and spacious kitchen (including all desirable equipment, a.o. Quooker)
- wooden floor in living room;
- heated floors in all rooms;
- garden facing west;
- energy label A;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-09-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp

Het Oude Dorp is een bijzonder stukje Amstelveen: hier is het dorp Amstelveen begonnen. De buurt kenmerkt zich door smalle straten. De huidige bebouwing is een mengeling van oud en nieuw. Opvallend is de grote hoeveelheid horeca. De grens aan de Zuid-Oostrand is de spoordijk. In de zomermaanden rijdt hier nog steeds de museumtram van Amsterdam naar de Poel. Parallel aan dit oude spoor ligt nu een fietspad, het Kazernepad. Aan de andere kant van de spoorlijn ligt een natuurlijke oever.

Kaart

Nabijgelegen