Vorige | Volgende

Aakstraat 167 1034BN Amsterdam, Banne Zuidwest

Vraagprijs € 265.000 

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een fantastisch onderhouden 3-kamer appartement van 76 m2 met 2 balkons gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Gelegen nabij het winkelcentrum Banne Centrum en de laatste halte van de Noordzuidlijn.

De woning is om door een ringetje te halen. Inpakken en verhuizen. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging!
Vanuit het appartement kijkt u uit op een boomrijk plantsoen gelegen in de wijk De Banne. Een woning tussen twee werelden; aan de ene kant het stadsleven van Amsterdam en aan de andere kant de landelijkheid van de gemeente Waterland.

In de wijk kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Stadsdeel Noord heeft veel te bieden zoals het winkelcentrum Boven t Y, een ziekenhuis en diverse lagere en middelbare scholen. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand met een bushalte om de hoek. Met de auto zit u met 10 minuten op de Ringweg A-10 en parkeren doet u hier nog gratis voor de deur.

INDELING
Via de entree gaat u naar rechts de keuken in. Deze moderne offwhite keuken is geplaatst in 2x een rechte opstelling met een inbouwkoelkast, een 5 pits kookplaat en een aanrechtblad van natuursteen. Hier bevindt zich ook de cv-ketel. Aan de overkant van de keuken liggen twee slaapkamers, een grote en een kleinere. Vanuit de entree loopt u rechtdoor de woonkamer in. Blikvanger zijn de twee stoere houten schuifdeuren waarmee de woonkamer kan worden afgesloten. Door ze open te laten ontstaat een gevoel van ruimte doordat de entree als het ware bij de woonkamer wordt betrokken. De woonkamer is voorzien van een moderne wit eiken laminaatvloer. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is verzorgd afgewerkt en voorzien van wastafel en douche. Hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. In de hal bevinden zich nog een separaat toilet en de meterkast. Het grote balkon, bereikbaar vanuit de woonkamer, is op het zuiden gelegen en kijkt uit op het plantsoen.

Highlights:
Woonoppervlak 76 m2, bouwjaar 1967.
De servicekosten bedragen 102,- per maand.
De woning is v.v. een moderne wit eiken laminaatvloer.
De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 15 augustus 2054. Afkoop eeuwigdurend erfrecht is nog aanwezig.
De gehele woning is v.v. dubbele beglazing.
Cv-ketel Intergas, 1998 (recent gereviseerd).
Ruime berging op de begane grond.
Oplevering in overleg.

De plattegrond is gemaakt o.b.v. van de NEN2580 meting. U kunt een (NVM-)makelaar inschakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder