Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderdijk 300 1436BD Aalsmeerderbrug, Aalsmeerderbrug

Bewaar object
Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
233 m²

Omschrijving

Landelijk, maar toch stedelijk. Modern, maar toch sfeervol. Oud, maar toch nieuw. Deze fantastisch gelegen hoekwoning aan de Aalsmeerderdijk heeft het allemaal! Van de buitenkant lijkt dit een typische, wat kleinere dijkwoning, maar schijn bedriegt. De huidige eigenaren hebben de woning in 2008 met maar liefst 4 meter uitgebouwd en volledig gerenoveerd. Hierdoor is met name op de begane grond een heerlijke leefruimte ontstaan met aan de voorzijde een gezellige woonkamer met vrij uitzicht over de Ringvaart en aan de achterzijde een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar het zonnige terras.

De locatie van de woning is minstens zo fijn als de woning zelf. Gelegen aan het autoluwe gedeelte van de Aalsmeerderdijk met vrij uitzicht over de Ringvaart, op slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Aalsmeer. Midden in de Randstad gelegen nabij Schiphol en Amsterdam, maar toch met het gevoel van de ruimte en rust van een vakantiehuis.

Aan buitenruimte heeft deze woning ook geen gebrek. Via de keurig ingerichte voortuin is het mogelijk om via de poort te komen naar het ruime terras aan de achterzijde. Op het terras is er ruimte voor een grote tafel met stoelen en bevindt zich een gezellige veranda met een pizza-oven, prima vertoeven hier dus! Via het terras heeft men ook toegang tot de ruime schuur en middels een trap naar beneden bereikt men de achtertuin en het souterrain, welke thans in gebruik is als werkplaats/hobbyruimte. De achtertuin is via de achterzijde met de auto bereikbaar en daardoor tevens te gebruiken als parkeerruimte.

De woning beschikt over n ruime slaapkamer met dakkapel op de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook de nette badkamer met tweede toilet, ruime douche en wasmachine-aansluitingen. Het platte dak van de uitbouw beneden is eventueel geschikt voor een opbouw, mocht de wens er zijn om extra ruimte op de eerste verdieping te creren.

Verder goed om te weten:
- Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1910, maar in 1975 is de woning (m.u.v. van de fundering) volledig herbouwd;
- In 2008 is de woning uitgebouwd en volledig gemoderniseerd;
- Het buitenschilderwerk is gedaan in 2016;
- De woning is gelegen op een perceel grond van 233 m belast met het recht van opstal. Het recht van opstal is eeuwigdurend en de jaarlijkse retributie bedraagt thans 406,-. Het is mogelijk om het recht van opstal af kopen, een offerte hiervoor is opgevraagd bij het Hoogheemraadschap van Rijnland.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
233 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's