Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderdijk 586 1435BT Rijsenhout, Rijsenhout Dijk

Bewaar object
Bouwjaar
1901
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
173 m²

Omschrijving

In een blokje van drie ligt deze kleine dijkwoning als tussenwoning. Het blok is jaren bewoond geweest door dezelfde familie maar met het verstrijken der jaren is het tijd voor verandering. Hoewel er het een en ander gemoderniseerd zal moeten worden, biedt dit huis prima mogelijkheden voor een starter op de koopwoningmarkt. Met de Ringvaart voor de deur is het mogelijk om bij het Hoogheemraadschap Rijnland een ligplaats voor een boot te regelen. Dat is pure luxe!

Rijsenhout is een van de 26 woonkernen in Haarlemmermeer, als dorp is Rijsenhout vooral georiŽnteerd op Aalsmeer en, met het vaarwater voor de deur, de Westeinderplassen. Maar het grootsteedse Hoofddorp met een NS-station, winkelcentrum, theaters en bioscopen ligt dichtbij. Dat geldt ook voor uitvalswegen naar de grote steden in de Randstad en, voor de reizigers, luchthaven Schiphol.

De woning heeft (nog) geen voordeur en is achterom, over het pad langs de linker buurwoning, bereikbaar. Op de begane grond bevinden zich de bijkeuken, eenvoudige badkamer met douche, woonkamer met open keuken en via een vaste trap is de verdieping bereikbaar met een overloop en twee slaapkamers.

Nieuwsgierig geworden? Wij laten u de woning graag een keer zien. Welkom!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Perceeloppervlakte
173 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's