Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderweg 147 1432CK Aalsmeer, Greenpark

Bewaar object

Omschrijving

De Gemeente Aalsmeer verkoopt!

In het gebied van Greenpark zijn vele ontwikkelingen gaande. Oud agrarisch gebied maakt plaats voor de verlegde N201 en langs en in de uitlopers van deze weg een modern bedrijventerrein met groen en waterpartijen. De woningen met kwekerijen die destijds zijn opgekocht om al deze activiteiten te kunnen ontplooien worden, met een heringedeeld terrein, weer teruggebracht op de markt. Zo ook dit leuke, vrijstaande woonhuis met een woonoppervlakte van zo'n 125 mē op ruim 770 mē eigen grond.

Via een eigen dam bereik je een royaal erf met voldoende parkeergelegenheid. De tuin is de laatste jaren een beetje verwaarloosd maar het perceel biedt ruimte zat voor de aanleg van een mooie tuin rondom. Aan de achterzijde is nu nog vrij uitzicht richting de Oosteinderweg. Hier wordt een brede (ruim 25 meter) waterpartij gemaakt en op het open land komen bedrijfsgebouwen.

Begane grond
De huidige entree is via de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en bevindt de c.v.-ketel (1998) in een afgesloten kast. Aan de achterzijde, in de uitbouw, een grote (slaap)kamer met een grote badkamer voorzien van douchecabine, ligbad en een wastafel. Terug via de bijkeuken richting het woonhuis waar zich in de hal het toilet bevindt en er toegang is tot de kelder/trapkast onder de trap. De laatste deur in deze ruimte leidt naar de lichte, L-vormige woonkamer met een open keuken voorzien van enige inbouwapparatuur.

Verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping. De vijf deuren op de kleine overloop geven toegang tot twee slaapkamers met vaste kasten aan de voorzijde, een eenvoudige, kleine badkamer met een douche en een wastafel en twee slaapkamers met vaste kasten aan de achterzijde.

Zolder
Vanaf de overloop op de eerste verdieping wordt via een luik en een schuiftrap de bergzolder ontsloten. Hier is geen stahoogte.

Algemeen
De woning is gebouwd in de jaren vijftig en behoeft aandacht van de nieuwe eigenaar. Er is een bouwkundig rapport opgemaakt om de kandidaat-koper goed te kunnen informeren over de bouwkundige staat van het huis. Er zijn tijdens de bouwkundige geen grote gebreken uit naar voren gekomen, maar er moeten wel zaken worden aangepakt. Er is Schiphol-isolatie toegepast. Dit houdt in dat er een aanvliegroute van Schiphol in de directe omgeving ligt. De N201 ligt in een tunnelbuis onder de Aalsmeerderweg door, vlak bij de woning. De groene loods links naast de woning behoort niet tot het verkochte. In de koopovereenkomst zullen uitsluitingen van aansprakelijkheid door verkoper worden opgenomen. De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond en de woning is gebouwd in de vijftiger jaren, toen er andere eisen aan de bouwkwaliteit werden gesteld. Bij de prijsvorming is rekening gehouden met de staat en de ligging van de woning. Meer informatie verstrekken wij u graag tijdens de bezichtiging.

Aalsmeer is een levendige gemeente op nog geen half uur rijden van het centrum van Amsterdam. Met de Westeinderplassen als uniek natuur- en recreatiegebied enerzijds en het Amsterdamse Bos aan de noord/oostzijde is Aalsmeer een heerlijk alternatief voor het wonen in de drukke Randstad. Uitvalswegen naar de grote steden zijn eenvoudig bereikbaar en er ligt een bushalte direct voor de deur van deze woning. Ambtelijk hoort Aalsmeer tegenwoordig bij de Gemeente Amstelveen. Maar het eigen karakter van dit van oorsprong kwekers- en handelsdorp blijft behouden. De blik altijd naar buiten gericht voor de (inter)nationale handelsbetrekkingen enerzijds. Anderzijds een enorm rijk verenigingsleven en jaarlijks terugkerende evenementen waar het hele dorp voor uitloopt. Welkom in Aalsmeer!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
771 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Aalsmeerderweg 147 1432CK Aalsmeer, Greenpark

naar Aalsmeerderweg 147 1432CK Aalsmeer, Greenpark
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand