Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderweg 47 1432CG Aalsmeer, Greenpark

Vraagprijs € 89.950 

Huurprijs € 695 per maand

Bewaar object

Omschrijving

De LAATSTE UNITS in Storage Center Aalsmeer zijn beschikbaar! Informeer naar de mogelijkheden tot koop of huur bij Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-543 73 73 of mail naar bog@brockhoff.nl

- Unit C.01-A: ca 100 m2 BVO Huurprijs € 1.195,- per maand Koopprijs: € 114.950,-
eventueel in combinatie met:
- Unit K.01   : ca 50 m2 BVO Huurprijs € 695,- per maand Koopprijs € 89.950,-

In de combinatie van units wordt, in overleg met koper, een doorgang gerealiseerd van K.01 (kantoorbestemming) naar de verdieping van C.01-A (opslagbestemming).

Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet, zijn er opslagunits met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar en wordt het terrein constant bewaakt. Ook is er een beheerder aanwezig en is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.

Het complex ligt 1 minuut vanaf de onlangs geopende N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

De units zijn maar liefst bijna 8 meter hoog!

Iedere koper wordt naast eigenaar van de opslagunit(s) lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) ‘Storage Center Aalsmeer’. In de servicekosten worden onder andere verwerkt:
• Algemene voorzieningen
• Dagelijks onderhoud
• Verzekeringen
• Administratieve lasten
• Reserveringen groot onderhoud

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.