Vorige | Volgende

Aalsmeerderweg 47 1432CG Aalsmeer, Greenpark

Vraagprijs € 89.950 

Huurprijs € 695 per maand

Omschrijving

De LAATSTE UNITS in Storage Center Aalsmeer zijn beschikbaar! Informeer naar de mogelijkheden tot koop of huur bij Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-543 73 73 of mail naar bog@brockhoff.nl

- Unit K.01: ca. 50 m˛ BVO Huurprijs € 695,- per maand. Koopprijs € 89.950,- vrij op naam
Representatieve entree op de begane grond, alwaar opstelling gemeenschappelijke pantry. Via een stalen trap is de zelfstandige unit gelegen op de 1e verdieping bereikbaar, welke kan worden ingericht als opslag-/kantoorruimte. De ruimte is voorzien van airconditioning.

- Unit A.21: ca. 83 m˛ BVO Huurprijs € 895,- per maand. Koopprijs: € 124.950,- kosten koper
Verdeeld over ca. 45 m˛ bedrijfsruimte op de begane grond en 38 m˛ opslagruimte op de verdieping. De ruimte is voorzien van een overhead-deur en separate loopdeur. Ramen voorzijde en zijkant

Omgeving:
Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet en wordt het terrein constant bewaakt. Ook is er een beheerder aanwezig en is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject.

Het complex ligt 1 minuut vanaf de nieuwe N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

Iedere koper wordt naast eigenaar van de unit lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) ‘Storage Center Aalsmeer’. In de servicekosten worden onder andere verwerkt:
- algemene voorzieningen;
- dagelijks onderhoud;
- verzekeringen;
- administratieve lasten;
- reserveringen groot onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars 020-543 73 73 of mail naar bog@brockhoff.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.