Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderweg 77 1432CH Aalsmeer, Greenpark

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
387 m²

Omschrijving

Vrijstaande woning uit 1960 op een perceel eigen grond van bijna 400 m▓. De woning, ontworpen door architect Aiking, is centraal gelegen in Aalsmeer met diverse winkelcentra (Nieuw Oosteinde, Ophelialaan en de winkels in het oude dorp) op korte afstand. De woning is akoestisch ge´soleerd door Schiphol, keurig onderhouden maar toe aan een aanpassing naar de eisen van deze tijd.

Begane grond: Entree/hal, maar volgens goed Aalsmeers gebruik wordt eigenlijk de bijkeuken als entree gebruikt. Hier bevinden zich ook het toilet en een origineel lavet. De keuken is nog in originele, wat we tegenwoordig vintage stijl noemen, met een leuke kleurstelling. De keuken is mooi licht en kan worden verbouwd tot een moderne keuken, al dan niet doorgebroken naar de woonkamer. De opvallend brede woonkamer heeft nog leuke details zoals architect Aiking ze bedacht en openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde biedt de woonkamer toegang tot een praktische werkkamer.

Eerste verdieping: Drie goede slaapkamers waarvan ÚÚn met balkon en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Zolder: Over de gehele woning, bereikbaar via een vlizotrap, geschikt als bergruimte.

Aalsmeer is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Amsterdam en Haarlem. Uitvalswegen A4, A5, A9 en A2 zijn eenvoudig bereikbaar. Er rijdt een bus naar en van Amstelveen/Amsterdam over de Aalsmeerderweg en het busstation op een of twee haltes afstand biedt verbinding door de hele Randstad. Schiphol ligt op 15 autominuten. Aalsmeer heeft dus alle voordelen van grootstedelijk wonen maar het dorp zelf kent een rijk verenigingsleven, heeft alle denkbare sportvoorzieningen, restaurants en kroegen, een actief cultureel leven en, last but not least, de Westeinder Plassen als uniek natuur- en recreatiegebied met een groot aantal jachthavens en een heus strand in de buurt van de watertoren.

Bijzonderheden:
- De woning is door Schiphol akoestisch ge´soleerd.
- Er is geen toegang tot de woning vanaf de openbare weg. Over de brug van de buren zal geen recht van overpad gevestigd worden. Koper dient een eigen brug en oprit te realiseren op eigen terrein.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
387 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's