Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderweg 91 1432CJ Aalsmeer, Greenpark

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
1.003 m²

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen op maar liefst ruim 1000 m2 eigen grond aan de Aalsmeerderweg. De woning dient zowel in als uitwendig grondig gerenoveerd te worden. Nieuwbouw behoort ook tot de mogelijkheden. De woning ligt centraal tussen Aalsmeer en Amstelveen. Alle voorzieningen zijn nabij, zoals winkels, scholen, sportverenigingen, het winkelcentrum van de nieuwe wijk Nieuw Oosteinde, openbaar vervoer en uitvalswegen naar o.a. Amstelveen, Amsterdam en Hoofddorp en de nieuwe verbindingsweg N201.

Virtueel rondlopen in 3D? Bekijk de woningpresentatie op onze website of via ons Facebookaccount.

***** For English Summary: see below! *****

Vanuit de voorzijde van de woning is de entree te betreden. De entree beschikt over een trapopgang naar de 1e verdieping, een toilet, een meterkast en een trapkast. Vanuit de entree is er ook toegang tot de woonkamer en de dichte keuken.

De keuken is gedateerd en heeft een keukenblok met een granieten aanrecht. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtergelegen bijkeuken, de voormalige koelcel en de schuur. De berging geeft toegang tot de tuin.

De woning beschikt over een voor-, een achter- en een ruime zij tuin.

De 1e verdieping is verdeeld in een overloop, 3 slaapkamers, een vaste kast met de C.V.-installatie en een badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning en de twee kleinere slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. Ook is er een raam aanwezig voor natuurlijke ventilatie. Vanaf de overloop is de vliering bereikbaar.

Technische zaken:
Verwarming door middel van een eigen C.V.-installatie, merk Intergas HR, bouwjaar 2017.
Warmwater via de C.V.-installatie.
De elektrische installatie is voorzien van een groepenkast met 7 groepen en 1 x 3 fasen groep.

Details:
De woning is geÔsoleerd in het kader van het Schiphol Isolatie Project. Hierbij is onder meer dubbel glas geplaatst en geluidswerende voorzieningen aangebracht.
Het dak is volledig geÔsoleerd
Bouwjaar circa 1930
Inhoud circa 405 m3.
Oplevering direct
Energielabel p.m.

English Summary:
This detached house on a plot of 1000 m≤ is located at the main road Aalsmeerderweg. The house needs to be renovated both inside and out. Itís also possible to build a new house. The house is situated on a central location between Aalsmeer and Amstelveen. All sorts of facilities are to be found within a short distance, such as stores, schools, sportclubs, the shopping centre of the new area Nieuw Oosteinde, public transportation and the main roads to Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp and the new road N201. The house offers: a living room, a kitchen, 3 bedrooms, a roof terrace, a bathroom and a storage attic.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
1.003 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's