Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerderweg 92 1432CT Aalsmeer, Greenpark

Bewaar object
Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
590 m²

Omschrijving

Leuke vrijstaande woning met tuin en garage, toe aan een grondige modernisatie. De ligging langs een parallelweg langs de Aalsmeerderweg maakt dat de woning een stukje van de doorgaande weg af ligt. Hoewel er natuurlijk een voordeur is, wordt deze naar goed Aalsmeers gebruik eigenlijk nauwelijks gebruikt.

We komen de woning binnen via de bijkeuken, voorzien van verwarming en elektra. Hier ook de aansluiting voor wasmachine, droger en CV-ketel, een Remeha CR Calenta (2010). Via de keuken (verouderd, behoeft renovatie en kan eventueel als open keuken bij de woonkamer worden betrokken) bereiken we de woonkamer. Deze heeft een goede oppervlakte en is mooi licht. Het raam aan de achterzijde zou kunnen worden vervangen door openslaande deuren waardoor een directe toegang tot de achtertuin mogelijk is. De hal bij de voordeur geeft toegang tot de droge en ruime kelder en tot de de trap naar de eerste verdieping.

De bovenetage is verrassend ruim. Hier liggen drie slaapkamers, waarvan één met balkon, zijn twee flinke inbouwkasten en ligt de badkamer, die eventueel vergroot kan worden. Achterin de tuin tenslotte ligt een schuur/garage
van 6 x 3,5 meter, voorzien van elektra.

De woning is in het verleden door Schiphol akoestisch geïsoleerd. Verder behoeft de woning, zoals gezegd, modernisering maar voor de doe-het-zelver die in Aalsmeer ruimte zoekt tegen een betaalbare prijs en bereid is het geluid van Schiphol te accepteren biedt deze woning verrassend veel mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
590 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's