Aalsmeerweg 19 3 1059AA Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost

Vraagprijs € 795.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
153 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

* TURN KEY * 4/5 SLAAPKAMERS * 153 m2 * GROOT DAKTERRAS * DUBBELGLAS * EIGEN GROND * GOEDE PROFESSIONEEL GERUNDE VVE *

* For English, see below *

***** Spectaculair dubbelbreed appartement van 153 m2 op eigen grond met maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers alsmede een prachtig royaal dakterras.

Indeling: entree op de derde etage, de ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken. Zeer ruime woonkamer van 12 meter breed aan de voorzijde. Open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en een bar. Aan de achterzijde bevinden zich 3 slaapkamers, de twee slaapkamers hebben toegang naar het zeer brede balkon op het oosten. Badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Op deze etage is ook een ruime laundry en berging. Separaat toilet.

Opgang naar de bovenste etage vanuit de woonkamer. Overloop, zeer grote masterbedroom met toegang naar het dakterras. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Om de hoek van het Hoofddorpplein gelegen met alle denkbare winkels. Zeer goed bereikbaar, met tram, trein en vooral ook de auto. Op loopafstand van het Vondelpark. *****

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- 153 m2 (meetrapport aanwezig)
- 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers
- Dubbelbreed op de derde verdieping, zelfs gedeeltelijk dubbelboven
- Goede VvE, professioneel gerund
- Mooi groot dakterras
- Dubbelbreed balkon op het oosten
- Perfect bereikbaar


| English translation |

Aalsmeerweg 19 III
1059 AA AMSTERDAM

***** Spectacular double wide apartment measuring 153 m2 with 4 bedrooms and 2 bathrooms, as well as a fantastic rooftop terrace. The property is freehold (no ground lease).

Layout: entrance on the third floor, the spacious hallway leads to all rooms. Very large living room, 12 metres wide, in the front. Open plan kitchen fitted with built-in appliances and a breakfast bar. In the rear of the floor there are 3 bedrooms, the 2 large bedrooms have doors leading to the very wide, East facing balcony. Bathroom with a walk-in shower, bath tub, toilet and sink. This floor also has a large laundry and storage room. Separate toilet.

Stairs from the living room lead to the upper floor. Landing, very large master bedroom with doors to the rooftop terrace. Bathroom with a shower, toilet and sink.

Around the corner from the Hoofddorpplein, with its multitude of shops. Good accessibility, by tram and train, and of course by car. Within walking distance of the Vondelpark.

Details:
- Freehold (no ground lease)
- 153 m2 (report available)
- 4 large bedrooms, 2 bathrooms
- Double wide on the third floor, partly a double upper apartment
- Well-functioning Owners Association, professionally managed
- Amazing, large rooftop terrace
- Double wide, East facing balcony
- Good accessibility
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.