Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerweg 37 2 1059AB Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt Oost

Bewaar object
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 6 DECEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

Ruim en licht 2 kamer appartement op de 2e etage met balkon en ruime berging op zolder midden in de gewilde Hoofddorppleinbuurt!

Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt, zeer gunstig gelegen ten opzichte Oud Zuid, het Vondelpark en de uitvalswegen A10 & A4. Diverse winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, de Sloterkade en in de Zeilstraat. Relaxen in het Vondelpark of in de gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt.

Indeling:
Entree, trappenhuis, 2e etage toegang tot de woning
hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, aan de voorzijde een ruime woonkamer (25m2) over de gehele breedte met zijkamer, in het midden de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, aan de achterzijde een goede slaapkamer met toegang tot het balkon, en aan de achterzijde ook de dichte keuken (geen keukenblok aanwezig). Een woning met mogelijkheden, bijvoorbeeld het creeren van een 2e slaapkamer.
Op zolder bevindt zich nog een berging aan de voorzijde van het pand van ca 8m2

BIJZONDERHEDEN
- EIGEN GROND (geen erfpacht)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 146,89 per maand voor de woning
- Servicekosten 2019: ca 150,97 per maand voor de woning
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.